City center one

City pomaže

City Center one organizira i sudjeluje u brojnim humanitarnim akcijama te pomaže plemenitim ciljevima.

Od samog početka svojega rada City Center one je posebnu pažnju posvetio onima kojima je pomoć najpotrebnija te pokrenuo brojne akcije koje su dovele do velikih rezultata. Tako je Centar, između ostaloga, omogućio razminiranja miniranih područja, kupnju neophodnih medicinskih uređaja, poboljšanje kvalitete života različitih društvenih skupina i doprinio brojnim drugim plemenitim akcijama.

Ni jedna od spomenutih aktivnosti ne bi bila moguća bez posjetitelja City Centera one koji se u velikom broju odazovu svakoj aktivnosti te uvijek pokažu svoje veliko srce.

Hvala.

Plavo srce City Centera one

U sklopu Štrumpfomanije u City Centeru one koja je trajala od 25 ožujka. do 23. travnja, u periodu od 22. do 23. travnja posjetitelji su kupnjom plišanih Štrumpf igračaka za 40 kn sudjelovali u dobrotvornoj akciji 'Plavo srce City Centera one' za Dječji dom Maestral.

Zaključajte svoju ljubav

Posjetitelji City Centera one od 8. do 14. veljače 2016. su zaključali lokot na slova LOVE te na taj način ovjekovječili svoju ljubav i obilježili ovogodišnje Valentinovo.

Daj 5 za leptirića let

U sklopu rođendana City Centera one, od 14. do 16.10.2016., kupnjom City torte i čaše šampanjca za samo 5 kuna, posjetitelji City Centera one su sudjelovali u humanitarnoj akciji 'Daj 5 za leptirića let' za za Udrugu Vukovarski leptirići.

Ditetu o' jubavi

Posjetitelji City Centera one od 8. do 14. veljače 2016. su zaključali lokote na slova LOVE te na taj način ovjekovječili svoju ljubav i obilježili ovogodišnje Valentinovo.

Pošta Djeda Božićnjaka

Od 4. do 23. prosinca, posjetitelji City Centera one su Poštom Djeda Božićnjaka slali posebno dizajnirane božićne čestitke njima dragim osobama te na taj način prikupili 10.687,85 kuna za Udrugu Anđeli.

Disney božićna čarolija

Velika nagradna igra Nezaboravna božićna čarolija u čijem je sklopu City Center one odveo četiri četveročlane obitelji na predbožićni vikend u Disneyland Paris završena je donacijom čak 600 plišanih igračaka u dječje bolnice diljem Hrvatske i donacijom SOS Dječjem selu Hrvatska.

Daj 5 za Udrugu Srce

U sklopu rođendana City Centera one, od 17.10. do 19.10.2014., kupnjom City torte i čaše šampanjaca za samo 5 kuna, posjetitelji City Centera one su sudjelovali u humanitarnoj akciji za Udrugu osoba sa cerebralnom paralizom Srce Split.

Zaključaj ljubav

Posjetitelji City Centera one od 10. do 16. veljače 2014. su zaključavali lokot na slova LOVE te donirali sredstva za udrugu Anđeli.

Žuti za žute

City Center one i košarkaški klub Split započeli su suradnju početkom 2013. godine koncertom 'Noć žute ljubavi'.

Splite pruži ruku

City Center one Split svoj je rođendan proslavio od 18. do 20. listopada 2013. uz super koncerte, zabavu i veliku humanitarnu akciju Splite pruži ruku.

5 kuna za malena srca

Rođendan City Centera one se proslavio uz mnogo veselih i lijepih događanja, a tu posebno treba istaknuti humanitarnu akciju 5 kuna za malena srca!

Daj 5 za Drniš bez mina

Svoju 1. godišnjicu otvorenja City Center one Split obilježio je tijekom vikenda od 11. do 13. studenog 2011. Raznim aktivnostima mnoga poznata lica i humanitarci skupljali su novac za projekt 'Daj 5 za Drniš bez mina'.

Sanus

Sanus je neprofitna udruga koja ima za cilj poboljšanje kvalitete života djece oboljele i liječene od malignih bolesti i njihovih obitelji.