City center one

Dječja događanja

Za malene kreativce, u Kid's Jungle igraonici svakodnevno se održavaju kreativne radionice.

Na radionicama se crta, boja, čita, izrađuju se razni ukrasni i korisni predmeti, igraju se društvene igre, natječe u raznim sportskim igrama i uvijek se svi odlično zabave i puno nauče.

Radionice i aktivnosti u igraonici koncipirane su na način da kod djece potiču radoznalost i zanimanje za određene aktivnosti, a aktivni rad tijela, uma i mašte najmlađih prioritet je igraonice Kid's Jungle.


Ovaj vikend namlađe očekuju sljedeće radionice: 

  • Petak, 26.05. u 15 sati - Znate li da su leptiri najšarenije životinje? Pridružite nam se i napravite svog leptira u omiljenim bojama od kolaž papira i plastične žlice

  • Subota, 27.05. u 19 sati izradimo i obojimo zajedno veeeliki brod uz pomoć kolaž papira, kartonskih rolica i tempera

  • Nedjelja, 28.05. u 19 sati - dođite i zabavite se izrađujući veselog pauna od kolaž papira, uz pomoć vještih teta čuvalica

 

Vidimo se!

Newsletter

Prvi saznajte za ponude, popuste i događanja

Uspješno ste se prijavili na newsletter. Zahvaljujemo na prijavi.

Žuta srijeda

Početak svakog mjeseca donosi odlične popuste, posebne ponude i akcije koje se ne smiju propustiti. Naravno, jer svaka prva srijeda u mjesecu je Žuta srijeda u City Centeru one!

Pratite nas na društvenim mrežama!

Kako bismo uvijek bili uz vas te kako biste sve aktualne popuste, novosti i događanja iz Centra saznali na vrijeme prisutni smo i na društvenim mrežama.