City center one

Svi zimski trendovi na jednom mjestu

Na 116 stranica novog broja magazina City one pronađite inspiraciju za najbolje zimske modne kombinacije, najnovije trendove u make-upu i uređenju doma, najslađe outfite za djecu i brojne zanimljive teme.

Provjerite kojih je osam trendova neizostavno za ovu zimu, kako nositi zlatne detalje, što odabrati za druženja na otvorenom, koji uzorci su hit sezone, kako kombinirati suprotnosti, što savjetuje Iva Balaban i brojne druge fashion teme. Zablistajte uz pravi make-up te uredite svoj dom pomno odabranim detaljima. Za najmlađe odaberite najslađe modne kombinacije i hit igračke.

U magazinu City one pronaći ćete najbolju inspiraciju za savršen shopping u vašem City Centeru one. Naslovnicu 36. broja krasi i u intervjuu o sebi puno toga otkriva Oliver Dragojević i najavljuje svoj veliki slavljenički koncert u ožujku naredne godine. Naravno, tu su i sve novosti iz vašega City Centera one te brojni drugi sadržaji koji će vam olakšati i uljepšati shopping.

Magazin pronađite na stalcima u Centru ili prolistajte on-line.

Newsletter

Prvi saznajte za ponude, popuste i događanja

Uspješno ste se prijavili na newsletter. Zahvaljujemo na prijavi.

Žuta srijeda

Početak svakog mjeseca donosi odlične popuste, posebne ponude i akcije koje se ne smiju propustiti. Naravno, jer svaka prva srijeda u mjesecu je Žuta srijeda u City Centeru one!

Dječja događanja

Za malene kreativce, u Kid's Jungle igraonici svakodnevno se održavaju kreativne radionice.