City center one

Električna punionica

City Center one prvi je shopping centar u Hrvatskoj koji svojim posjetiteljima omogućuje da napune svoje električne automobile, i to potpuno besplatno.

Samostojeće punionice nalaze se na prizemlju garaže, pokraj taxi stajališta, a ovisno o tipu vozila i istrošenosti baterije električni automobil će biti spreman za vožnju za svega sat do dva vremena. A to je idealna prilika za posjetiti vaše omiljene trgovine i uživati u predahu uz finu kavu.

 

Električni automobil možete napuniti na 3 načina:

  1. Prijava RFID karticom 
    Identifikacijsku RFID karticu potražite na mjestu za informacije City Centera one te slijedite jednostavne upute za punjenje.

  2. Prijava PulgSurfing aplikacijom
    Za početak punjenja preuzmite PlugSurfing aplikaciju na vaš smartphone. Otvorite korisnički račun i unesite vrstu plaćanja. Pokrenite QR kod čitač i skenirajte QR kod odabrane utičnice. Putem aplikacije zaustavite punjenje.

  3. PRIJAVA SMS porukom (moguća samo preko T com mreže)
    Za početak i kraj punjenja pošaljite SMS poruke na 709090. Točan sadržaj SMS poruke za početak i za kraj punjenja čeka vas na samoj punionici.

 

Napominjemo da na mjestu za informacije City Centera one možete preuzeti adapter za običnu utičnicu ukoliko vašem kabelu ne odgovara utičnica TIP2.

 

Ugodnu, sretnu i zelenu vožnju želimo!

Akvarij

Upoznajte ribice skalare koje ostaju s jednim partnerom do kraja života, crne mole čije su prirodno stanište blago slane vode od Venezuele do Meksika i Teksasa, mjesečeve ribice koje će vas oduševiti svojim bojama, ancistruse s 'kožnim zubima', dobroćudne silver shark i druge vrste riba koje vas čekaju u velikom akvariju, na prvom katu centra, pored Food Cityja.

Poklon bon

Više ne morate razbijati glavu razmišljajući što pokloniti za rođendane, obljetnice, proslave ili slične prilike jer je City Center one ima savršeno rješenje - poklon bon City Centera one!

Magazin City one

Besplatni 'City one' magazin donosi najsvježije najave događanja, novosti u Centru te najbogatije modne izloge u kojima baš svi mogu pronaći nešto za sebe.

Shopping sa stilistom

S našom stilisticom uživajte u dvosatnom shoppingu te unaprijedite svoj stil.

Shopping tura iz BiH

Dragi susjedi, obavite najbolji shopping u najvećem trgovačkom centru u regiji - u City Centeru one Split svaku treću nedjelju u mjesecu uz shopping turu koja polazi iz vašeg grada.

Usluge i servisi

Provjerite gdje možete izraditi ključeve, platiti račune ili kupiti ulaznice.

Besplatan wi-fi

City Center one svojim posjetiteljima nudi pogodnost besplatnog surfanja Internetom.

Tax free

Donosimo upute kako je moguće ostvariti povrat poreza na kupljeno u City Centeru one.

Kućni ljubimci

U shopping u City Center one možete doći u društvu psa ili mačke.

Bežično punjenje mobitela

Odmorite uz ukusni zalogaj te napunite Vaš mobitel bez kabela i žica.

Mapa centra

Pronađite vaše omiljene trgovine.

Pametna klupa

Energetski potpuno neovisna, uz mogućnost stvaranja viška električne energije - pametna klupa koja je postavljena ispred glavnog ulaza u City Center one ulaganje je u zeleniju budućnost.

Cijenimo Vaše mišljenje

Dragi posjetitelji City Centera one Split,