City center one

Pametna klupa domaćeg inovatora u City Centeru one

Energetski potpuno neovisna, uz mogućnost stvaranja viška električne energije - pametna klupa koja je postavljena ispred glavnog ulaza u City Center one ulaganje je u zeleniju budućnost.

Pametna klupa napravljena je u Hrvatskoj kao rezultat ideje mladog splitskog izumitelja Ivana Mrvoša. Energiju joj daje sunčeva svjetlost te ima brojne korisne primjene; između ostaloga, na njoj možete napuniti svoj mobitel ili tablet. Klupa se napaja putem solarne ploče snage 60W koja se nalazi ispod njezinog sjedala, a omogućuje ne samo energetsku neovisnost već i stvaranje viškova električne energije koji se mogu iskoristiti u razne praktične svrhe na 4 USB priključka.

 

Dok odmarate na ovoj klupi, osim punjenja, svoj pametni telefon ili tablet možete spojiti putem Android aplikacije i Bluetootha te dobiti uvid u detaljnu statistiku o temperaturi, kvaliteti i buci u zraku u okolini.

 

City Center one prvi je shopping centar koji je uveo punionice za električne automobile koje su potpuno besplatne za posjetitelje, a postavljanjem pametne klupe nastavlja biti lider u 'zelenom' poslovanju i održivom razvoju.

 

Poklon bon

Više ne morate razbijati glavu razmišljajući što pokloniti za rođendane, obljetnice, proslave ili slične prilike jer je City Center one ima savršeno rješenje - poklon bon City Centera one!

Akvarij

Upoznajte ribice skalare koje ostaju s jednim partnerom do kraja života, crne mole čije su prirodno stanište blago slane vode od Venezuele do Meksika i Teksasa, mjesečeve ribice koje će vas oduševiti svojim bojama, ancistruse s 'kožnim zubima', dobroćudne silver shark i druge vrste riba koje vas čekaju u velikom akvariju, na prvom katu centra, pored Food Cityja.

Magazin City one

Besplatni 'City one' magazin donosi najsvježije najave događanja, novosti u Centru te najbogatije modne izloge u kojima baš svi mogu pronaći nešto za sebe.

Shopping sa stilistom

S našom stilisticom uživajte u dvosatnom shoppingu te unaprijedite svoj stil.

Shopping tura iz BiH

Dragi susjedi, obavite najbolji shopping u najvećem trgovačkom centru u regiji - u City Centeru one Split svaku treću nedjelju u mjesecu uz shopping turu koja polazi iz vašeg grada.

Usluge i servisi

Provjerite gdje možete izraditi ključeve, platiti račune ili kupiti ulaznice.

Besplatan wi-fi

City Center one svojim posjetiteljima nudi pogodnost besplatnog surfanja Internetom.

Električna punionica

City Center one prvi je shopping centar u Hrvatskoj koji svojim posjetiteljima omogućuje da napune svoje električne automobile, i to potpuno besplatno.

Tax free

Donosimo upute kako je moguće ostvariti povrat poreza na kupljeno u City Centeru one.

Kućni ljubimci

U shopping u City Center one možete doći u društvu psa ili mačke.

Bežično punjenje mobitela

Odmorite uz ukusni zalogaj te napunite Vaš mobitel bez kabela i žica.

Mapa centra

Pronađite vaše omiljene trgovine.

Cijenimo Vaše mišljenje

Dragi posjetitelji City Centera one Split,