City center one

Pametna klupa domaćeg inovatora u City Centeru one

Energetski potpuno neovisna, uz mogućnost stvaranja viška električne energije - pametna klupa koja je postavljena ispred glavnog ulaza u City Center one ulaganje je u zeleniju budućnost.

Pametna klupa napravljena je u Hrvatskoj kao rezultat ideje mladog splitskog izumitelja Ivana Mrvoša. Energiju joj daje sunčeva svjetlost te ima brojne korisne primjene; između ostaloga, na njoj možete napuniti svoj mobitel ili tablet. Klupa se napaja putem solarne ploče snage 60W koja se nalazi ispod njezinog sjedala, a omogućuje ne samo energetsku neovisnost već i stvaranje viškova električne energije koji se mogu iskoristiti u razne praktične svrhe na 4 USB priključka.

 

Dok odmarate na ovoj klupi, osim punjenja, svoj pametni telefon ili tablet možete spojiti putem Android aplikacije i Bluetootha te dobiti uvid u detaljnu statistiku o temperaturi, kvaliteti i buci u zraku u okolini.

 

City Center one prvi je shopping centar koji je uveo punionice za električne automobile koje su potpuno besplatne za posjetitelje, a postavljanjem pametne klupe nastavlja biti lider u 'zelenom' poslovanju i održivom razvoju.

 

Akvarij

Upoznajte ribice skalare koje ostaju s jednim partnerom do kraja života, crne mole čije su prirodno stanište blago slane vode od Venezuele do Meksika i Teksasa, mjesečeve ribice koje će vas oduševiti svojim bojama, ancistruse s 'kožnim zubima', dobroćudne silver shark i druge vrste riba koje vas čekaju u velikom akvariju, na prvom katu centra, pored Food Cityja.

Poklon bon

Više ne morate razbijati glavu razmišljajući što pokloniti za rođendane, obljetnice, proslave ili slične prilike jer je City Center one ima savršeno rješenje - poklon bon City Centera one!

Magazin City one

Besplatni 'City one' magazin donosi najsvježije najave događanja, novosti u Centru te najbogatije modne izloge u kojima baš svi mogu pronaći nešto za sebe.

Shopping sa stilistom

S našom stilisticom uživajte u dvosatnom shoppingu te unaprijedite svoj stil.

Shopping tura iz BiH

Dragi susjedi, obavite najbolji shopping u najvećem trgovačkom centru u regiji - u City Centeru one Split svaku treću nedjelju u mjesecu uz shopping turu koja polazi iz vašeg grada.

Usluge i servisi

Provjerite gdje možete izraditi ključeve, platiti račune ili kupiti ulaznice.

Besplatan wi-fi

City Center one svojim posjetiteljima nudi pogodnost besplatnog surfanja Internetom.

Električna punionica

City Center one prvi je shopping centar u Hrvatskoj koji svojim posjetiteljima omogućuje da napune svoje električne automobile, i to potpuno besplatno.

Tax free

Donosimo upute kako je moguće ostvariti povrat poreza na kupljeno u City Centeru one.

Kućni ljubimci

U shopping u City Center one možete doći u društvu psa ili mačke.

Bežično punjenje mobitela

Odmorite uz ukusni zalogaj te napunite Vaš mobitel bez kabela i žica.

Mapa centra

Pronađite vaše omiljene trgovine.

Cijenimo Vaše mišljenje

Dragi posjetitelji City Centera one Split,