City center one

Shopping sa stilistom

S našom stilisticom uživajte u dvosatnom shoppingu te unaprijedite svoj stil.

Stilistica City Centera one Split Silvia Dvornik rado će vam pomoći u odabiru modne kombinacije za posebne prilike, traženju odjevnih predmeta i modnih dodataka s kojima ćete nadopuniti svoju odjeću, savjetovati vas o modnim trendovima ili pomoći u pronalaženju potpuno novog stylinga.

Iza Silvije je bogato iskustvo suradnje s osobama iz javnog života, uređivanju modnih tema u rado čitanim časopisima i stiliziranju modnih revija. U dvosatnom druženju Silvia će vam pomoći u odabiru odjeće, obuće i modnih detalja - bez obzira tražite li jeans hlače koje vam najbolje pristaju, odjeću za svečane trenutke ili kreirate vlastiti poslovni stil odijevanja.


Ova jedinstvena usluga namijenjena je vama, našim kupcima, besplatna je i traje do 2 sata, ovisno o vašim željama.

Požurite, ispunite prijavnicu i rezervirajte svoj termin već danas.

Akvarij

Upoznajte ribice skalare koje ostaju s jednim partnerom do kraja života, crne mole čije su prirodno stanište blago slane vode od Venezuele do Meksika i Teksasa, mjesečeve ribice koje će vas oduševiti svojim bojama, ancistruse s 'kožnim zubima', dobroćudne silver shark i druge vrste riba koje vas čekaju u velikom akvariju, na prvom katu centra, pored Food Cityja.

Poklon bon

Više ne morate razbijati glavu razmišljajući što pokloniti za rođendane, obljetnice, proslave ili slične prilike jer je City Center one ima savršeno rješenje - poklon bon City Centera one!

Magazin City one

Besplatni 'City one' magazin donosi najsvježije najave događanja, novosti u Centru te najbogatije modne izloge u kojima baš svi mogu pronaći nešto za sebe.

Shopping tura iz BiH

Dragi susjedi, obavite najbolji shopping u najvećem trgovačkom centru u regiji - u City Centeru one Split svaku treću nedjelju u mjesecu uz shopping turu koja polazi iz vašeg grada.

Usluge i servisi

Provjerite gdje možete izraditi ključeve, platiti račune ili kupiti ulaznice.

Besplatan wi-fi

City Center one svojim posjetiteljima nudi pogodnost besplatnog surfanja Internetom.

Električna punionica

City Center one prvi je shopping centar u Hrvatskoj koji svojim posjetiteljima omogućuje da napune svoje električne automobile, i to potpuno besplatno.

Tax free

Donosimo upute kako je moguće ostvariti povrat poreza na kupljeno u City Centeru one.

Bežično punjenje mobitela

Odmorite uz ukusni zalogaj te napunite Vaš mobitel bez kabela i žica.

Kućni ljubimci

U shopping u City Center one možete doći u društvu psa ili mačke.

Mapa centra

Pronađite vaše omiljene trgovine.

Pametna klupa

Energetski potpuno neovisna, uz mogućnost stvaranja viška električne energije - pametna klupa koja je postavljena ispred glavnog ulaza u City Center one ulaganje je u zeleniju budućnost.

Cijenimo Vaše mišljenje

Dragi posjetitelji City Centera one Split,