City center one

Wettpunkt

U reprezentativnom prostoru na drugom katu City Centeru one na 1.400 kvadratnih metara Wettpunkt grupacija otvorila je novi atraktivni prostor u sklopu kojega se nalaze automat klub Wettpunkt, sportska kladionica Hattrick i caffe bar/slastičarnica City Box.

Automat klub Wettpunkt u svom luksuzno uređenom prostoru pruža užitak igre na 100 najnovijih automata renomiranih svjetskih proizvođača: Admiral, Atronic, Aristocrat, Bally, Williams i Gold club, te 2 najmodernija elektronska rouletta proizvođača Alfastreet i Gold club.

 

Sportska kladionica Hattrick najveća je na ovim prostorima u kojoj možete doživjeti užitak klađenja praćenjem sportskih događanja uživo na mega video zidu površine preko 100 kvadratnih metara.

 

Caffe bar/slastičarnica City Box sinonim je za vrhunsku ugostiteljsku ponudu, a od sada uživajte u poznatim okusima, proširenoj ponudi i vrhunskoj usluzi u ambijentu koji je doveden do savršenstva. Za ljubitelje cigara i cigareta, osigurani su pušački prostori površine preko 250 kvadratnih metara sa kompletnom ponudom.

 

Doživite zabavu na drugačiji način. Wettpunkt je otvoren od ponedjeljka do nedjelje, od 0 do 24 sata.

 

www.wettpunkt.hr 

Ladies night

U Automat klubu Wettpunkt četvrtak je večer rezervirana za dame!

Gentleman's Night

Započnite vikend kao Gentleman! Svakog petka, u Wettpunkt klubu na rasporedu je večer rezervirana za muškarce.