City center one

Zakup prostora

City Center one Split, najveći trgovački i zabavni centar u Dalmaciji, razvio se u vodeći regionalni shopping centar koji, uz cijelu Dalmaciju, ima mnoštvo posjetitelja i iz susjedne Bosne i Hercegovine te više od milijun turista tijekom godine.

U sklopu Centra nalazi se hipermarket Interspar, a u bogatoj ponudi trgovina neke se robne marke pojavljuju ekskluzivno na ovom dijelu tržišta. To su Peek&Cloppenburg, XYZ multi-fashion store, H&M, C&A, Humanic, Takko Fashion, Baby Center i drugi. U ponudi Centra su i svjetski poznati brendovi kao što su Mango, New Yorker, s.Oliver, Springfield, Tom Tailor, OVS, Palmers, Swarovski, Aldo, adidas, Hervis, Nike Only Store, najbolje drogerije i parfumerije kao što su Müller, koji se prostire na dva kata, dm, Douglas, L'Occitane, Yves Rocher, Kiehl's te velik izbor trgovina s opremom za dom, brojne prodavaonice specijalizirane za dječju odjeću, opremu i igračke, trgovine s elektroničkom opremom, bijelom tehnikom i mobilni operateri. 

Prednosti City Centera one Split, između ostaloga, su i izvrsna lokacija, pomno osmišljena arhitektura i odličan miks brandova koji zadovoljava potrebe svih posjetitelja, bez obzira na njihovu platežnu moć, spol ili dob.


Vjernost posjetitelja koji nas godinama stavljaju na prvo mjesto u svim istraživanjima kvalitete i popularnosti jamče da će i vaš brand u City Centeru one biti prepoznat i uspješan.

 

Za sve upite obratite se na:


Krunoslav Dominiković
Leasing Manager
CC REAL d.o.o.
10000 Zagreb, Jankomir 33 
T. + 385 1 5494 060 
F. + 385 1 5494 069 
E. 
k.dominikovic@cc-real.com