City center one

Dječji rođendani

Igraonica Kid's Jungle pravo je mjesto za nezaboravnu rođendansku zabavu za mališane od 4 do 12 godina.

Uz vodstvo profesionlanih animatora i tigrića Tobija, djeca će se odlično zabaviti, ludo isplesati, fino zasladiti te s rođendana otići veseli i s lijepim uspomenama. Odaberite osnovni Jungle party koji uključuje tortu po vašem izboru, tiskane pozivnice, poklon za slavljenika i sve uzvanike i brojne druge pogodnosti, a dodatno možete naručiti torte u raznim oblicima, facepainting, mađioničara koji će klince zadiviti svojim trikovima, klauna koji će ih nasmijati ili kostimiranog lika kojeg vaše dijete najviše voli.

Mogućnosti su brojne, a odlična zabava i nezaboravne uspomene zajamčene.

 

Kontakt i više informacija pronađite ovdje.

Igraonica Kid's Jungle

Besplatna dječja igraonica Kid's Jungle u City Centeru one East pravo je mjesto za odličnu zabavu, igru, druženje i kreativnost, a sve pod nadzorom profesionalnog osoblja.

Dječja događanja

Za malene kreativce, u Kid's Jungle igraonici svakodnevno se održavaju kreativne i sportske radionice u posebno uređenom prostoru.

Jungle club

Roditelji, postanite vlasnici kartice koja će vam omogućiti ekskluzivne popuste i posebne ponude preko 30 partnera u City Centeru one East, West i Split.

Vikend dječjeg teatra

Za mališane odlična vijest! City Center one svakog mjeseca priprema suuuper dječje predstave.

Baby room

Uz obiteljski parking, na raspolaganju su opremljene sobe za presvlačenje djeteta i dječji wc koji se nalaze na prvom katu Centra.

Obiteljski parking

Kolica, oprema za dijete, vrećice? Sve vas je to do sada mučilo prilikom parkiranja i izlaska iz automobila, ali od sada više ne morate brinuti.

Tobogan

Veeeeeliki tobogan čeka baš na vas!