City center one

Dječji rođendani

Igraonica Kid's Jungle pravo je mjesto za nezaboravnu rođendansku zabavu za mališane od 4 do 12 godina.

Uz vodstvo profesionlanih animatora i tigrića Tobija, djeca će se odlično zabaviti, isplesati, fino zasladiti te steći lijepe uspomene za cijeli život. U osnovnom Jungle partyju čekaju ih torta, tiskane pozivnice, poklon za slavljenika i uzvanike te brojne druge pogodnosti, a dodatno možete naručiti torte u raznim oblicima, znanstveni laboratorij sa zabavnim eksperimentima, facepainting, mađioničara, klauna ili nekog drugog omiljenog kostimiranog lika vašeg mališana.

Ako vaša mala slavljenica mašta o rođendanu iz bajke, odaberite princezin rođendan, koji će je pretvoriti u heroinu rođendanske zabave. Vašem neustrašivome mališanu, koji je uvijek spreman na akciju, sigurno će se svidjeti gusarski rođendan. A za ljubitelje malih plavih bića, tu je i štrumpfastična rođendanska zabava. Druženje s malim plavim bićima, slasna torta i vesela pjesma neizostavni su dio pravog, štrumpfastičnog provoda!Ž

Mogućnosti su brojne, a odlična zabava i nezaboravne uspomene zajamčene.

 

Kontakt i više informacija pronađite ovdje.

Igraonica Kid's Jungle

Besplatna dječja igraonica Kid's Jungle u City Centeru one East pravo je mjesto za odličnu zabavu, igru, druženje i kreativnost, a sve pod nadzorom profesionalnog osoblja.

Dječja događanja

Za malene kreativce, u Kid's Jungle igraonici svakodnevno se održavaju kreativne i sportske radionice u posebno uređenom prostoru.

Jungle club

Roditelji, postanite vlasnici kartice koja će vam omogućiti ekskluzivne popuste i posebne ponude preko 30 partnera u City Centeru one East, West i Split.

Vikend dječjeg teatra

Za mališane odlična vijest! City Center one svakog mjeseca priprema suuuper dječje predstave.

Baby room

Uz obiteljski parking, na raspolaganju su opremljene sobe za presvlačenje djeteta i dječji wc koji se nalaze na prvom katu Centra.

Obiteljski parking

Kolica, oprema za dijete, vrećice? Sve vas je to do sada mučilo prilikom parkiranja i izlaska iz automobila, ali od sada više ne morate brinuti.