City center one

Osvojite shopping od 10.000 kuna!

Skinite mobilnu aplikaciju City Centera one (potpuno besplatno!), registrirajte se, uključite bluetooth i sudjelujte u velikoj nagradnoj igri Osjeti City do 31.1.2017. u kojoj možete osvojiti čak 10.000 kuna za najbolji shopping!

Evo što trebate napraviti da biste ušli u izvlačenje za ovu super nagradu: dođite u svoj City Center one, pokrenite aplikaciju, uključite bluetooth i ispunite šest fora zadataka: pokažite da ste u Cityju kao doma, posjetite centar u tri utorka i na dvije Žute srijede, napravite Puni krug i riješite druge zabavne zadatke jer ćete tako ući u izvlačenje za glavnu nagradu od 10.000 kuna! Isplati se potruditi za shopping iz snova. A sve one koji riješe sve zadatke čeka slatko iznenađenje – na mjestu za informacije pokažite da ste uspješno obavili svih 6 traženih zadataka i zasladite se!

Aplikaciju besplatno preuzmite ovdje  za Android uređaje ili ovdje  za IPhone uređaje, registrirajte se, obavezno uključite bluetooth i krenite u pustolovinu!

Pravila nagradne igre možete pronaći ovdje.

Sretno!

Newsletter

Prvi saznajte za ponude, popuste i događanja

Uspješno ste se prijavili na newsletter. Zahvaljujemo na prijavi.

Dječja događanja

Za malene kreativce, u Kid's Jungle igraonici svakodnevno se održavaju kreativne i sportske radionice u posebno uređenom prostoru.

Pratite nas na društvenim mrežama!

Kako bismo uvijek bili uz vas te kako biste sve aktualne popuste, novosti i događanja iz Centra saznali na vrijeme prisutni smo i na društvenim mrežama.