City center one

Vodimo vas na koncert!

Ekskluzivno, City Center one čak 1000 svojih posjetitelja vodi na koncertni spektakl koji će obilježiti 2017. godinu – OLIVERovih 70!

Bit će to glazbeni događaj za koji će se tražiti karta više jer morski vuk Oliver Dragojević uz Zagrebačku filharmoniju i goste slavi svoj 70. rođendan. City Center one, koji slavi 10 godina u Hrvatskoj i prati Olivera u ovom jubileju, jedini omogućuje svojim posjetiteljima da osvoje ulaznice i proslave s Oliverom.

 

Kako do ulaznica?

Najsretnijih 400 posjetitelja City Centera one ima priliku osvojiti po 2 ulaznice za koncert OLIVERovih 70 u velikoj SMS nagradnoj igri 'City Center one vas vodi'! Sudjelovati je jednostavno: shoppingirajte u City Centeru one Zagreb East ili West jer svaki pojedinačni račun u iznosu iznad 300 kuna, ostvaren sve do 28.2.2017., može biti vaša ulaznica za koncert 11.3.2017.


Prijavite se na jedan od dva načina:

 

1) pošaljite SMS* na broj 60221 s ključnom riječi CITY, brojem računa, imenom i prezimenom te punom adresom.

 

ili

2) ispunite obrazac koji se nalazi niže

 


Obavezno sačuvajte račune s kojima ste se prijavili do kraja nagradne igre. Svih 400 sretnika koji će osvojiti po 2 ulaznice bit će poznato 1. ožujka 2017. Pravila nagradne igre pročitajte ovdje.

*Cijena SMS-a iznosi 2,40 kn (PDV uključen).

 

I, kako još do ulaznica?

Pratite web stranicu i društvene mreže City Centera one te na vrijeme doznajte kako doći do preostalih ulaznica za OLIVERovih 70.

 

Zaigrajte! Želimo vam puno sreće i vidimo se na nezaboravnom Oliverovom koncertu, uz vaš City Center one.

 

 

Newsletter

Prvi saznajte za ponude, popuste i događanja

Uspješno ste se prijavili na newsletter. Zahvaljujemo na prijavi.

Dječja događanja

Za malene kreativce, u Kid's Jungle igraonici svakodnevno se održavaju kreativne i sportske radionice u posebno uređenom prostoru.

Pratite nas na društvenim mrežama!

Kako bismo uvijek bili uz vas te kako biste sve aktualne popuste, novosti i događanja iz Centra saznali na vrijeme prisutni smo i na društvenim mrežama.