City center one

City pomaže

City Center one organizira i sudjeluje u brojnim humanitarnim akcijama te pomaže plemenitim ciljevima.

Od samog početka svojega rada City Center one je posebnu pažnju posvetio onima kojima je pomoć najpotrebnija te pokrenuo brojne akcije koje su dovele do velikih rezultata. Tako je Centar, između ostaloga, omogućio razminiranja miniranih područja, kupnju neophodnih medicinskih uređaja, poboljšanje kvalitete života različitih društvenih skupina i doprinio brojnim drugim plemenitim akcijama.

Ni jedna od spomenutih aktivnosti ne bi bila moguća bez posjetitelja City Centera one koji se u velikom broju odazovu svakoj aktivnosti te uvijek pokažu svoje veliko srce.

Hvala.

Plavo srce City Centera one

U sklopu Štrumpfomanije u City Centeru one koja je trajala od 25 ožujka. do 23. travnja, u periodu od 22. do 23. travnja posjetitelji su kupnjom plišanih Štrumpf igračaka za 40 kn sudjelovali u dobrotvornoj akciji 'Plavo srce City Centera one' za Dječju bolnicu Gornja Bistra.

Daj 5 za leptirića let

U sklopu rođendana City Centera one, od 14. do 16.10.2016., kupnjom City torte i čaše šampanjca za samo 5 kuna, posjetitelji City Centera one su sudjelovali u humanitarnoj akciji 'Daj 5 za leptirića let' za za Udrugu Vukovarski leptirići.

Pošta Djeda Božićnjaka

Od 9. do 23. prosinca posjetitelji City Centera one su Poštom Djeda Božićnjaka slali posebno dizajnirane božićne čestitke njima dragim osobama te na taj način prikupili 25.439,80 kuna za Udrugu Kap dobrote patera Cveka.

Zaključajte svoju ljubav

Posjetitelji City Centera one East i West od 10. do 24. veljače 2017. su zaključali lokot na slova LOVE te na taj način ovjekovječili svoju ljubav i obilježili ovogodišnje Valentinovo.

Zaključaj svoju ljubav

Posjetitelji City Centera one East i West od 8. do 14. veljače 2016. su zaključali lokot na slova LOVE te na taj način ovjekovječili svoju ljubav i obilježili ovogodišnje Valentinovo.

Pošta Djeda Božićnjaka

Od 4. do 23. prosinca posjetitelji City Centera one East su Poštom Djeda Božićnjaka slali posebno dizajnirane božićne čestitke njima dragim osobama te na taj način prikupili 14.297,35 kuna za Udrugu Kap dobrote patera Cveka.

Daj 5 za vedriji svijet

U sklopu rođendana City Centera one, od 16. do 18.10.2015., kupnjom City torte i čaše šampanjca za samo 5 kuna, posjetitelji City Centera one su sudjelovali u humanitarnoj akciji 'Daj 5 za vedriji svijet' za štićenike Kuće sv. Josipa za nezbrinutu djecu iz Hrvatskog Leskovca.

Disney božićna čarolija

Velika nagradna igra Nezaboravna božićna čarolija u čijem je sklopu City Center one odveo četiri četveročlane obitelji na predbožićni vikend u Disneyland Paris završena je donacijom čak 600 plišanih igračaka u dječje bolnice diljem Hrvatske i donacijom SOS Dječjem selu Hrvatska.

Daj 5 za Hinka Plešnika

U sklopu rođendana City Centera one East, od 17.10. do 19.10.2014., kupnjom City torte i čaše šampanjaca za samo 5 kuna, posjetitelji City Centera one su sudjelovali u humanitarnoj akciji za Hinka Plešnika, našeg sugrađanina, koji boluje od ALS-a (Amiotrofična lateralna skleroza).

Zaključaj ljubav

Posjetitelji City Centera one West i East od 10. do 16. veljače 2014. su zaključali lokot na slova LOVE te na taj način ovjekovječili svoju ljubav i obilježili ovogodišnje Valentinovo.

Daj 5 za Suncokret!

City Center one svoj je rođendan proslavio od 18. do 20. listopada 2013. uz koncerte, super shopping te velike dobrotvorne priče Daj 5 za Suncokret!

Lopta s potpisom

Vedran Ćorluka, Mateo Kovačić, Ivan Perišić, Eduardo da Silva i Dejan Lovren u svibnju 2014. potpisivali su lopte, fotografirali se i družili s posjetiteljima City Centera one East i West te prikupili 8.874,85 kuna za SOS Dječje selo Lekenik i Ladimirevci.

5 kuna za malena srca

Povodom otvorenja City Centera one East 2012. godine u akciji 5 kuna za malena srca u City Centeru one za udrugu Veliko srce malom srcu prikupljeno je 73.455,40 kuna, a za istu Udrugu za rođendan City Centera one East, West i Split u listopadu 2012. prikupljeno je 138.130,40 kuna.

Naši prijatelji

Kroz cijelu godinu City Center one East pomaže različitim organizacijama, udrugama i savezima.