City center one

Električna punionica

City Center one prvi je shopping centar u Hrvatskoj koji svojim posjetiteljima omogućuje da napune svoje električne automobile, i to potpuno besplatno.

Punionicu potražite u prizemlju garaže, na sjevernom ulazu u centar, preko puta caffe bara Lex, a ovisno o tipu vozila i istrošenosti baterije električni automobil će biti spreman za vožnju za svega sat do dva vremena. A to je idealna prilika za posjetiti vaše omiljene trgovine i uživati u predahu uz finu kavu.

Električni automobil možete napuniti na 3 načina:

1) Prijava RFID karticom
Identifikacijsku RFID karticu potražite na mjestu za informacije City Centera one te slijedite jednostavne upute za punjenje.

2)Prijava PulgSurfing aplikacijom
Za početak punjenja preuzmite PlugSurfing aplikaciju na vaš smartphone. Otvorite korisnički račun i unesite vrstu plaćanja. Pokrenite QR kod čitač i skenirajte QR kod odabrane utičnice. Putem aplikacije zaustavite punjenje.

3)Prijava SMS porukom (moguća samo preko T com mreže)
Za početak i kraj punjenja pošaljite SMS poruke na 709090. Točan sadržaj SMS poruke za početak i za kraj punjenja čeka vas na samoj punionici.

Napominjemo da na mjestu za informacije City Centera one možete preuzeti adapter za običnu utičnicu ukoliko vašem kabelu ne odgovara utičnica TIP2.

Ugodnu, sretnu i zelenu vožnju želimo!

Poklon bon

Više ne morate razbijati glavu razmišljajući što pokloniti za rođendane, obljetnice, proslave ili slične prilike jer je City Center one ima savršeno rješenje - poklon bon City Centera one!

Magazin City one

Besplatni 'City one' magazin City Centera one svaka tri mjeseca donosi vam najsvježije najave događanja, novosti u Centru, te najbogatije modne izloge u kojima baš svi mogu pronaći nešto za sebe.

Usluge i servisi

Na raspolaganju su vam i brojne dodatne usluge Centra kao što je razvijanje fotografija, plaćanje računa, kupnja ulaznica, podizanje gotovine...

Besplatan wi-fi

City Center one svojim posjetiteljima nudi pogodnost besplatnog surfanja Internetom.

Pametna klupa

Napravite predah na klupi budućnosti hrvatskog izumitelja Ivana Mrvoša!

Tax free

Donosimo upute kako je moguće ostvariti povrat poreza na kupljeno u City Centeru one.

Kućni ljubimci

U shopping u City Center one možete doći u društvu psa ili mačke.

Mapa centra

Pronađite vaše omiljene trgovine

Bežično punjenje mobitela

Odmorite uz ukusni zalogaj te napunite vaš mobitel bez kabela i žica.

Cijenimo Vaše mišljenje

Dragi posjetitelji City Centera one East,