City center one

Pametna klupa

Napravite predah na klupi budućnosti hrvatskog izumitelja Ivana Mrvoša!

Ova klupa, koja se nalazi u prizemlju Centra kod Leggiero bara, je energetski neovisna jer se napaja sunčevom energijom koju potom pretvara u električnu te vam omogućuje da, dok odmarate, napunite svoj mobitel ili tablet.

Na raspolaganju su vam 2 USB priključka za punjače na bočnoj strani, a mobilne uređaje možete napuniti i bežično – samo ih odložite na za to predviđeno mjesto na rubu klupe. Pametna klupa opremljena je zračnim hlađenjem koje štiti od pregrijavanja površine, a višak energije se koristi za LED žarulje koje, u noćnim satima, osvjetljavaju prostor oko klupe.

Ugodan i pametan predah želimo!

Poklon bon

Više ne morate razbijati glavu razmišljajući što pokloniti za rođendane, obljetnice, proslave ili slične prilike jer je City Center one ima savršeno rješenje - poklon bon City Centera one!

Magazin City one

Besplatni 'City one' magazin City Centera one svaka tri mjeseca donosi vam najsvježije najave događanja, novosti u Centru, te najbogatije modne izloge u kojima baš svi mogu pronaći nešto za sebe.

Usluge i servisi

Na raspolaganju su vam i brojne dodatne usluge Centra kao što je razvijanje fotografija, plaćanje računa, kupnja ulaznica, podizanje gotovine...

Besplatan wi-fi

City Center one svojim posjetiteljima nudi pogodnost besplatnog surfanja Internetom.

Električna punionica

City Center one prvi je shopping centar u Hrvatskoj koji svojim posjetiteljima omogućuje da napune svoje električne automobile, i to potpuno besplatno.

Tax free

Donosimo upute kako je moguće ostvariti povrat poreza na kupljeno u City Centeru one.

Kućni ljubimci

U shopping u City Center one možete doći u društvu psa ili mačke.

Mapa centra

Pronađite vaše omiljene trgovine

Bežično punjenje mobitela

Odmorite uz ukusni zalogaj te napunite vaš mobitel bez kabela i žica.

Cijenimo Vaše mišljenje

Dragi posjetitelji City Centera one East,