City center one

Tax free

Donosimo upute kako je moguće ostvariti povrat poreza na kupljeno u City Centeru one.

Usluga kupovine oslobođene poreza tvrtke Global Blue (Global Blue's Tax Free Shopping) je usluga koja štedi novac kada kupujete u preko 270 tisuća prodavaonica širom svijeta, jer vam omogućava kupovanje robe bez poreza. Da biste ostvarili povrat PDV-a i poreza na robu i usluge kada kupljenu robu donesete u svoju državu (ne vrijedi za članice EU), pratite jednostavne korake koji slijede:


1. UZMITE

Kada pronađete savršenu stvar koju ćete kupiti u City Centeru one, ne zaboravite prilikom plaćanja od prodavača zatražiti obrazac za povrat poreza (Global Blue Form – Global Blue obrazac).

 

2. OVJERITE

Vaš Global Blue obrazac, originalni račun i osobni putni dokument (putovnicu ili osobnu iskaznicu) pokažite na zadnjem carinskom prijelazu EU, kako bi vam carinski službenik ovjerio Vaš Global Blue obrazac sa kojim imate pravo na povrat poreza. 

 

3. UNOVČITE

Konačno, pokažite ovjereni obrazac Global Blue, originalni račun i osobni putni dokument (putovnica ili osobna iskaznica) na ovlaštenom isplatnom mjestu Global Blue sistema, te će vam novac biti isplaćen u gotovini. Ako želite isplatu na kreditnu karticu, informirajte se na isplatnom mjestu je li to moguće. www.global-blue.com

 

 

OSNOVNI PODACI

• minimalni iznos kupnje za povrat poreza za kupnje obavljene u Hrvatskoj je 740,00 kuna
• ako je u obrascu priloženo više od jednog računa, iznos kupnje na svakom od njih mora biti veći od 740 kuna
• rok za izvoz kupljenih dobara je 3 mjeseca od datuma kupnje
• rok za povrat poreza je 6 mjeseci od datuma kupnje
• prilikom kupnje u Hrvatskoj, tax-free obrazac mora biti potvrđen od strane hrvatske (ako je taj granični prijelaz iz EU) ili bilo koje druge EU carine sa carinskim žigom

 

Poklon bon

Više ne morate razbijati glavu razmišljajući što pokloniti za rođendane, obljetnice, proslave ili slične prilike jer je City Center one ima savršeno rješenje - poklon bon City Centera one!

Magazin City one

Besplatni 'City one' magazin City Centera one svaka tri mjeseca donosi vam najsvježije najave događanja, novosti u Centru, te najbogatije modne izloge u kojima baš svi mogu pronaći nešto za sebe.

Usluge i servisi

Na raspolaganju su vam i brojne dodatne usluge Centra kao što je razvijanje fotografija, plaćanje računa, kupnja ulaznica, podizanje gotovine...

Besplatan wi-fi

City Center one svojim posjetiteljima nudi pogodnost besplatnog surfanja Internetom.

Pametna klupa

Napravite predah na klupi budućnosti hrvatskog izumitelja Ivana Mrvoša!

Električna punionica

City Center one prvi je shopping centar u Hrvatskoj koji svojim posjetiteljima omogućuje da napune svoje električne automobile, i to potpuno besplatno.

Kućni ljubimci

U shopping u City Center one možete doći u društvu psa ili mačke.

Mapa centra

Pronađite vaše omiljene trgovine

Bežično punjenje mobitela

Odmorite uz ukusni zalogaj te napunite vaš mobitel bez kabela i žica.

Cijenimo Vaše mišljenje

Dragi posjetitelji City Centera one East,