MAŠTAJTE O LJETNIM DESTINACIJAMA UZ PALMERS KUPAĆE KOSTIME

Palmers je za ljetnu sezonu predstavio potpuno novu kampanju pod sloganom "Svijet u koji se svi uklapaju", čime je brend s bogatom poviješću i modnom tradicijom koju gradi već 105 godina, najavio početak jedne nove ere.

Živimo u svijetu u kojem se suočavamo s realnošću. U svijetu u kojem svaka figura može biti atraktivna. U svijetu u kojem žene podržavaju žene. U svijetu u kojem žene imaju mnoštvo izbora i ponosne su na svoje jedinstvene i prepoznatljive karakteristike i svoje obline. To je novi svijet Palmersa. Svijet u koji se uklapamo. Svijet u kojem je moda ono što vi želite da bude.

Palmers nas uvodi u najljepše doba godine i predstavlja kolekciju za proljeće/ljeto prepunu cvjetnih uzoraka, sportskih stilova i zavodljivog vrhunskog rublja koje odgovara svakoj figuri.

Od lana – eko čuda prirode, do tropskih cvjetnih printeva i bikinija s baršunastim dodirom pa sve do čistih, purističkih stilova – u novoj kolekciji postoji nešto za svaku žensku figuru. Također, tu je i kupaći program za muškarce koji će se uklopiti u svaki stil – od klasičnih i minimalističkih modela poput jednobojnih slip kupaćih gaćica do šorceva u jarkim bojama i raznim uzorcima.

Jer što bi ljeto bilo bez kupaćih kostima, mornarski nadahnutog outfita, svijetlih i jarkih boja?  Palmers nam predstavlja svijet u kojem želi potaknuti sve žene i muškarce da se u svome tijelu osjećaju ugodno.