NAJLJEPŠI KUPAĆI KOSTIMI S PALMERS POTPISOM

Palmers već tradicionalno na besprijekoran način povezuje funkcionalnost i estetiku, uz ženstvene volane, atraktivne printeve, udobni modeli i kvalitetni materijali zaštitni znak su Palmers kolekcije kupaćih kostima.

Žene koje poznaju ovaj brend vrlo dobro znaju da će u kupaćim kostimima s Palmers potpisom na plaži jednostavno blistati. Palmers modeli istovremeno odišu elegancijom i urbanošću, ali prije svega vrhunskom kvalitetom po kojoj je brend itekako poznat. Dodamo li tome ženstvene volane, uzorke u jarkim bojama i fashion dodatke poput lepršave tunike ili casual šorca, dobit ćemo idealan ljetni outfit.

Palmers je za ljeto pripremio bogatu kolekciju beachwear asortimana među kojima će svaka žena pronaći idealan model za sebe i svoju siluetu. U kolekciji se ističu modeli s volanima koji će istaknuti vašu nježniju stranu, jednodijelni kostimi s etno printom koji će senzualno naglasiti figuru i dočarati razigranu stranu vaše osobnosti te dvodijelni sa sportskom notom koji su idealni za aktivnije ljetne trenutke.

U Palmers trgovini u vašem City Centeru one očekuju vas atraktivni modeli  po već 30%  sniženim cijenama!