NOVA VARTEKS KOLEKCIJA

Neočekivano u očekivanom!

Od svake se nove kolekcije očekuje nešto novo, lijepo, poželjno. Odjeća je taj divan omot koji našoj osobnosti daje priliku da se izrazi, da pošalje poruku, da bude prepoznata. Očekuje se i da bude udobna, eco friendly, da se lako održava, da je prikladna u raznim aktivnostima. I najvažnije – da izazove onaj toliko željeni WOW efekt kod naše publike. Jer važno nam je da izgledamo i osjećamo se privlačno. To je esencija našeg postojanja.

Sve ove atribute donose nove varteksove kolekcije za novu sezonu. Godišnja doba apstrahirana su na svim razinama, što rekonstruira i modnu ponudu branda Varteks. I ženska i muška kolekcija sastoje se od mnoštva malih tematski određenih capsule kolekcija koje sadrže idealne mix and match komade odjeće.

Ženstvenost i muževnost nositelji su oblika i krojnih slika u novim kolekcijama. Klasičan stil s neočekivanim modnim pomacima. Tkanine prirodnog porijekla čija struktura pokazuje izvornost u neočekivanim međusobnim kombinacijama. Očekivan colorit koji neočekivano spaja naizgled nespojive kombinacije boja. Smirene strukture tkanina, pruge i kare čiju sigurnost razbijaju hrabri printani private print dezeni kreirani u varteksovom dizajnerskom timu.

Veliki modni mozaik ispričan kroz male, skladne kolekcije izlazi iz varteksovih proizvodnih pogona s namjerom da postane dio svakodnevice.