NOVO IZ PALMERSA – AMOUR BLOSSOM KOLEKCIJA

U mjesecu ljubavi, iz Palmersa vam otkrivaju veliki izbor donjeg rublja i spavaćica koji će vam oduzeti dah, ubrzati puls i rasplamsati strasti.

Bilo da se radi o poklonu za sebe ili želite darovati voljenu osobu, prepustite se čarima iz najnovije Palmers kolekcije.

    

Zračite samopouzdanjem u modelima senzualne serije Amour Blossom koji su izrađeni od visokokvalitetnih materijala sa složenim detaljima. Ova linija se može pohvaliti nizom donjeg rublja u zadivljujućoj crvenoj ili crnoj boji ukrašenom nježnom cvjetnom čipkom. Grudnjak, s uklonjivim umetcima za prilagodljivu potporu, istaknut će vašu senzualnost i ljepotu.

    

 

Za romantično kućno druženje razmislite o kompletu pidžama iz linije Lovely Roses. Njezin romantični otisak ruža, u kombinaciji s mekom mješavinom pamuka i modala te bijelim ukrasnim obrubom, pruža nevjerojatnu udobnost i luksuz. Personaliziran s gumbima koji nose logotip PALMERS, ovaj set odiše pravim stilom. Upotpunite svoju valentinovsku eleganciju uz crnu liniju Bliss Nights spavaćicu ili kućni ogrtač od fine modalne mješavine (Modal iz TENCEL™).