PALMERS KOLEKCIJA KUPAĆIH KOSTIMA

Sezona kupanja i dugo toplo ljeto su pred nama, a kupaći kostimi s potpisom renomiranog brenda Palmers spremno čekaju da ih odaberete.

Jarke ljetne boje, egzotični printevi i klasični modeli prevladavaju u novoj kolekciji kupaćih kostima koja je upotpunjena detaljima poput asimetričnih naramenica, trakica, neobičnih izreza i volana.

Svi modeli iz nove Palmers ljetne kolekcije, koliko god da su različiti imaju i nešto zajedničko  – utjelovljuju savršen ljetni imidž, pružaju maksimalan osjećaj udobnosti, a bojama i dizajnom zadovoljit će i najistančaniji ukus. Palmers uvijek naglašava da svaka ženska figura u kupaćem kostimu izgleda prekrasno te da odabir kostima treba biti odraz vašeg samopouzdanja – bilo da se odlučite za klasične modele ili one pomoću kojih želite istaknuti svoju ženstvenost. Najnovija ljetna kolekcija nudi za svaku figuru ponešto, a čak su dizajnirani i gornji dijelovi bikinija do veličine košarice E. Osim bikinija i kupaćih kostima ove sezone u Palmers-u pronađite i modne dodatke koji uključuju torbe za plažu, slamnate šešire i japanke te time upotpunite svoj ljetni outfit.