PALMERS PREDSTAVLJA ‘SEA SPRAY GREEN’ PANTONU SEZONE

Prirodno, autentično i morsko – asocijacije su na novu Palmers kolekciju zavodljivog donjeg rublja i ugodne kućne odjeće.

Sasvim je sigurno da će u novoj sezoni dominirati zelena boja, a stručnjaci posebno mjesto daju pantoni “Sea Spray Green” koja osvaja svojom bezvremenskom elegancijom. Upravo je najnovija Palmers kolekcija protkana ovom zelenom nijansom, bilo da se radi o svakodnevnom donjem rublju, udobnoj kućnoj odjeći za opuštanje ili zavodljivom čipkastom bodiju.

Ova vrlo posebna nijansa zelene predstavljena je u liniji „Aya Lace“ u kojoj prevladava ukrasna čipka različitih uzoraka. Također možete ju pronaći i u ležernoj, višenamjenskoj liniji „Ornamental Nights“ gdje se preklapaju različiti stilovi. Ljubitelji svilenkaste teksture i prljavoroze boje zasigurno će odabrati klasičnu „Linnea“ ili “Vintage Peony“ liniju.

„Sea Spray Green“ nijansu zavoljet ćete na prvi pogled, tim više što podsjeća na prirodno, autentično i morsko – što je osim kvalitete, dodatni razlog za kupovinu komada iz najnovije kolekcije.