PALMERS SPAVAĆI PROGRAM ZA JESEN/ZIMU 2018.

S dolaskom jeseni i hladnijeg vremena ponovo posežemo za spavaćicama, pidžamama i kućnim ogrtačima, a bogat izbor modernog spavaćeg i kućnog programa pronaći ćete u novoj Palmers kolekciji.

Renomirani brend Palmers pripremio kreativne linije za opuštajuće trenutke u toplini doma i najljepše snove. Topli tonovi i motivi zvijezda glavni su akcenti spavaćeg programa koji nosi prepoznatljivi Palmers potpis.

Cosmic Night liniju karakteriziraju bijeli i bordo tonovi te print koji podsjeća na čipku. Topli zagrljaj pronađite u mekanim ogrtačima iz Cozy Cuddling linije koji su dostupni u sivoj i bež verziji te su  obogaćeni s motivom zvijezda. Ljubiteljice klasike zasigurno će osvojiti Cozy Night linija koja donosi spavaći program u bijelim i sivim tonovima, obogaćen s diskretnim detaljima poput natpisa u srebrnoj boji i motivima sitnih zvjezdica. Nešto tamniji tonovi poput plave, sive i smeđe boje te geometrijski uzorci poput prugica različitih dimenzija, karakteriziraju Modern Emilie liniju. Za kasna popodneva i jesenske večeri odaberite komade iz Winterly Mood linije, koji su obogaćeni elegantnim mašnama, a možete ih nositi i kao dnevni outfit.

Elegancija i beskompromisna kvaliteta materijala sinonim su za Palmers, koji u novoj kolekciji predstavlja spavaći i homewear program za najudobnije večernje trenutke.