‘PROLJETNA GROZNICA’ BY PALMERS

Palmers otkriva nadolazeće proljetne trendove koje ćete zasigurno zavoljeti.

Kada sunce krene provirivati iza oblaka, a temperature počnu rasti, možemo reći da je sezona proljeća pred vratima. Sve koji jedva čekaju toplije mjesece pozivamo da posjete Palmers trgovinu, jer je kultni austrijski brend upravo predstavio novu kolekciju Proljeće/Ljeto 2021., koju obilježavaju udobnost, sofisticiranost i održivost proizvoda, a sami artikli izrađeni su od najfinijih tkanina.

Trend 1: Sofisticirana udobnost 

Glavna karakteristika donjeg rublja, kućne odjeće i pidžama jest da bude ugodna za nošenje. Linija Celestial Bliss u nebesko plavoj boji predstavlja inovativni super lagani grudnjak kao središnji i ključni dio same kolekcije. Celestial Bliss je vjerojatno najlakši grudnjak koji je Palmers ikad stvorio, a njegov ekskluzivan 3D dizajn košarice omogućava jedinstveno iskustvo nošenja. Široka lepeza izuzetno udobnih pidžama i visokokvalitetne kućne odjeće uključuje liniju Biscuit Stripe u elegantnim nijansama boje pijeska i prljavo bijele dok dizajn linije Florale sa svojim cvjetnim printom odiše čistim proljetnim šarmom.

Trend 2: Palmers Green Line za održivo proljeće

Pri dolasku proljeća, najlon čarape vrlo su tražene, a u skladu održive Palmers zelene linije izrađene su od regenerirane najlonske tkanine ECONYL te označavaju revoluciju u sektoru čarapa. ECONYL se proizvodi od najlonskog otpada prikupljenog na odlagalištima i u svjetskim oceanima te se može nanovo reciklirati, reproducirati i preoblikovati. Ekološki svjesni potrošači koji traže održivo proizvedenu kućnu odjeću i spavaćice pronaći će brojne novitete u kolekciji Palmers.

Trend 3: Šarenilo boja, lakoća i radost življenja

Nakon hladne, i na mnogo načina, specifične zime, ljudi čeznu za daškom lakoće koju mogu potražiti u novoj Palmers kolekciji.