Varteks trgovina na novoj lokaciji

Pronađite vašu omiljenu Varteks trgovinu na novoj lokaciji na prvom katu centra.

Varteks je vodeća hrvatska modna tvrtka u segmentu proizvodnje i prodaje odjeće, osnovana još 1918. godine, a u kojoj danas možete pronaći moderno dizajnirane kolekcije muških i ženskih kaputa, odijela i ostalu poslovnu odjeću izrađenu iz vrhunskih tkanina kao što su Loro Piana, Marzotto, Angelico, Botto Guiseppe, Paulo de Oliveira, TG di Fabio.

Pored formalnih kolekcija možete pronaći i veliki izbor casual modela za svakodnevne prilike. Male, tematski zaokružene ženske capsule kolekcije pružaju mogućnost savršenih mix&match kombinacija za svaku ženu i svaku priliku. Za modne znalce koji žele nešto više ili drugačije, razvijena je ekskluzivna linija šivanja po mjeri za muškarce Made to measure by Varteks. Varteksova odjeća i dizajn prepoznati su među generacijama kao simbol vrhunske kvalitete.

U ritmu dana koji postaju sve dulji i prvih toplijih sunčevih zraka, Varteks je predstavio novu kolekciju protkanu nitima optimizma. Ono što kolekciju čini posebno primamljivom jest njezina prilagodljivost različitim prigodama i modnim stilovima i odjevnim komadima koji se jednostavno  kombiniraju.

Uz proljeće su stigli i odlični popusti koje ne smijete propustiti u Varteks trgovini – čak do 50% na muška i ženska odijela i ženske komplete.

Posjetite omiljenu Varteks trgovinu na novoj lokaciji u još ljepšem ruhu na 1. katu City Centera one. Vidimo se!