PAMETNA KLUPA

Energetski potpuno neovisna, uz mogućnost stvaranja viška električne energije - pametna klupa koja je postavljena ispred glavnog ulaza u City Center one ulaganje je u zeleniju budućnost.

Pametna klupa napravljena je u Hrvatskoj kao rezultat ideje mladog izumitelja Ivana Mrvoša iz Solina. Energiju joj daje sunčeva svjetlost te ima brojne korisne primjene; između ostaloga, na njoj možete napuniti svoj mobitel ili tablet. Klupa se napaja putem solarne ploče snage 60W koja se nalazi ispod njezinog sjedala, a omogućuje ne samo energetsku neovisnost, već i stvaranje viškova električne energije koji se mogu iskoristiti u razne praktične svrhe na 4 USB priključka.

Dok odmarate na ovoj klupi, osim punjenja, svoj pametni telefon ili tablet možete spojiti putem Android aplikacije i Bluetootha te dobiti uvid u detaljnu statistiku o temperaturi, kvaliteti i buci u zraku u okolini.

City Center one prvi je shopping centar koji je uveo punionice za električne automobile koje su potpuno besplatne za posjetitelje, a postavljanjem pametne klupe nastavlja biti lider u ‘zelenom’ poslovanju i održivom razvoju.