HIT NAKIT INSPIRIRAN VOKALOM MIJE NEGOVETIĆ

Svojim pjevačkim umijećem Mia Negovetić osvojila je srca malih i velikih, a nakit iz anđeoske kolekcije zlatarnica ZAKS inspiriran je upravo njenim nebeskim vokalom.

Potaknuti velikim uspjehom anđeoske kolekcije zlatnog i srebrnog nakita koju je prošle godine u ovo vrijeme predstavila omiljena hrvatska teen pjevačka zvijezda Mia Negovetić, u zlatarnicama ZAKS odlučili su proširiti ovu liniju – idealnu za poklanjanje upravo u aktualnoj sezoni proljetnih svečanosti.Kroz mladenačke kreacije ovi modni dodaci ukrašeni najtraženijim proljetnim simbolima poput srca i leptirića isprepliću se sa svetim motivima, a sve kako bi na najljepši način trajnim uspomenama proslavili dragocjene trenutke ljubavi i prijateljstva.

Pjesma naslova “Moj anđeo si ti” i bajkovita scenografija video spota upotpunjuju priču o luminoznoj i uzvišenoj radosti darivanja dok Mia s nevjerojatnom lakoćom gledateljima prenosi emociju koju pobuđuje sam čin poklanjanja.  Stoga ne čudi što interes za modne dodatke iz ove nježne kolekcije ne jenjava te što mnogi ovog proljeća najbližima žele pokloniti upravo ovakav simbol pažnje, ljubavi i naklonosti.