JESENSKA LIU JO KOLEKCIJA U TRGOVINI FASHION&FRIENDS

U trgovinu Fashion&Friends stigla je jesenska Liu Jo kolekcija u kojoj ćete se osjećat samouvjereno i ženstveno.

Liu Jo kampanja za jesen/zimu 2020. nadovezuje se na 25.-ti rođendan brenda uz hashtag #BornIn1995. U jesen/zima kolekciji dolazi novo poglavlje #BornInItaly posvećeno ljepotama Italije, autentičnosti i korijenima ovog svjetski poznatog brenda.

Kampanju predstavlja pet mladih Talijanki jedinstvene i snažne osobnosti koje simboliziraju talijansku ljepotu te slave raznoliku ženstvenost. Cijela kolekcija odiše svježinom i sofisticiranošću, ali i s dozom glamura, bez ikakvih suvišnih detalja. Kolekcija je usmjerena  prema traperu, modnim dodacima i obući koja se svojim klasičnim izgledom besprijekorno uklapa kako u svakodnevne odjevne kombinacije, tako i u one svečanije.

Ove jeseni uz Liu Jo, odvažite se kombinirati i spajati nespojive stvari. Tako primjerice duge lepršave haljine možete nositi na ravne čizme ili gležnjače te osjetiti moćnu dimenziju ženstvenosti. Za one manje hrabre traper će poslužiti u svakoj kombinaciji. Ove sezone od traper modela na modnom tronu su trapezice koje uz jednostavne visoke štikle mogu izgledati elegantno i prikladno za poslovne sastanke ili formalnije prigode. Ne zaboravite na modne dodatke poput ruksaka ili male elegantne torbice, koji će upotpuniti i osvježiti svaki outfit.