KRALJ LAVOVA U CINEPLEXXU

Iščekivanju je konačno stigao kraj! Kralj lavova stiže na velika platna, a tim povodom ovoga vikenda najmlađe očekuje odlična zabava u omiljenom shopping centru.

U subotu i nedjelju dovedite svoje mališane u City Center one i uživajte u uzbudljivom programu za najmlađe, a potom zajedno već od 22 kune pratite avanturu malenog lavića Simbe u Cineplexxu. Ova uzbudljiva priča prerada je Disneyevog istoimenog filma iz 1994. godine, a vodi vas ravno u afričku savanu gdje pratite život dobro poznatog lavića.

Sjajnu avanturu na velikom platnu savršeno će nadopuniti zabavne aktivnosti za mališane u subotu i nedjelju. Tako će imati priliku otplesati posebnu koreografiju uz soundtrack iz filma, bojati majice, slikati po slikarskom platnu ili pak izraditi maske lava, a super vikend pamtit će i po facepaintingu uz kojeg će se u trenu pretvoriti u laviće. Kako uspomene ne bi izblijedile, sa sobom će ponijeti fotografije s ovog zabavnog druženja.

Luda zabava mališane čeka u subotu od 11 do 20 sati u prizemlju City Centera one, dok se u nedjelju od 11 do 17 sati seli u predvorje Cineplexx kina.

Dovedite svoje mališane i uživajte u dugo iščekivanom filmskom hitu te uzbudljivim aktivnostima koje se dugo pamte. Više informacija potražite na Kralj lavova.