NOVA PALMERS KOLEKCIJA

Palmers predstavlja prve ključne komade jesenske kolekcije 2021. kroz segment donjeg rublja, spavaćeg i kućnog programa.

Linija donjeg rublja Floral Romance jedan je od apsolutnih vrhunaca nove kolekcije. Sofisticirani komadi sa svijetlozelenom čipkom i tilom ostavit će vas bez daha. Floral Romance Modal – održiva zelena linija koja se fokusira na potpunu udobnost zahvaljujući TENCEL™ Modal Mikro vlaknima dodatno će vas oduševiti.

Oni koji pak preferiraju bezvremenske bež nijanse pronaći će ih u novoj liniji donjeg rublja Mod Chic, izrađene od čipke i mikrovlakana, a koja privlači pažnju profinjenim detaljima.

Iz spavaćeg programa izdvajamo elegantnu liniju Charming Floral izrađenu od najfinije viskoze u kombinaciji s elastinom, zahvaljujući kojem ćete se osjećati kao da ste u svojoj drugoj koži. Mladenački dizajn s cvjetnim uzorkom, u svijetlozelenoj boji, osvaja na prvi pogled, a ženstveni detalji poput čipke pružaju dodatni šarm ovoj modernoj odjeći.

Retro Paisley je mladenačka, kućna kolekcija u elegantnim jesenskim bojama. Kontrastne, nježne boje poigravaju se na zagasitoj podlozi poput zaigranog mozaika.

Za razliku od nje, kod kućne linije Zig Zag Lounge prevladava crna boja i umjereniji cik-cak uzorak. Izrađena je od visokokvalitetne pamučno-modalne mješavine koja joj jamči maksimalnu udobnost nošenja. Upravo ta posebna kombinacija materijala pružit će vam osjećaj mekoće i udobnosti doma koji ćete željeti nositi uvijek pa čak i za vrijeme vanjskih aktivnosti. Satenski elementi na modelima pružaju ovoj liniji elegantni izgled.

Bez obzira preferirate li vizualno upečatljive ili diskretnije modele, PALMERS nova kolekcija uljepšat će vam ulazak u zlatnu jesensku sezonu.