NOVA PALMERS KOLEKCIJA

Proljeće i topliji dani sve su bliže. Za sve koji žele zaboraviti na niske temperature kultni brend PALMERS predstavlja novu kolekciju koja će skratiti čekanje na sunčane dane.

Od romantičnog, razigranog i cvjetnog dizajna do modernog minimalizma, ove godine pronaći će se nešto za svačiji ukus. Minimalistički i romantični komadi odgovarat će svakom stilu, a crveno donje rublje poslužit će kao savršen poklon. Bez obzira jeste li slobodni ili u vezi, zbog nove PALMERS kolekcije osjećat ćete se senzualno i voljeno svakog dana.

PALMERS vam predstavlja udobne pidžame i spavaćice kao idealne komade za dozivanje proljeća i toplijih dana. Ovi komadi vam jamče ležerne trenutke provedene u udobnosti svog doma, a razigrani cvjetni dizajn i plava boja sigurno će vam podići raspoloženje.

Linija donjeg rublja Lush Blossom ističe se zavodljivom crvenom bojom koja će obilježiti mjesec ljubavi. Sofisticirana čipka i kvalitetni vez savršeno će pristajati svim ljubiteljima ove boje koja simbolizira strast i ljubav. Iznenadite voljenu osobu ovom jedinstvenom linijom izrađenom s pozornošću na detalje i udobnim visokokvalitetnim materijalima te proslavite ljubav.

Ukoliko je čipka neizostavan dio vašeg stila tu je linija Lace Deluxe. Možete kombinirati klasičnu bijelu i crnu boju, a ova linija uključuje i različite modele i krojeve ključnih komada poput elegantnog remena s podvezicama.

Ako se želite inspirirati kvalitetnim i romantičnim donjim rubljem i u udobnosti dočekati toplije dane, posjetite PALMERS trgovinu u City Centeru one i potražite svoje favorite iz nove kolekcije.