NOVA PROLJETNA PALMERS KOLEKCIJA

Nova proljetna Palmers kolekcija posebna je po tome što se linije spavaćeg i homewear programa s lakoćom kombiniraju s linijama donjeg rublja.

Tako se primjerice linija spavaćeg programa Dandy Night savršeno uklapa s linijom donjeg rublja Seductive Stripes. Dandy Night je jedna od najatraktivnijih linija spavaćeg rublja u proljetnoj kolekciji. Karakteriziraju je modeli u ženstvenoj nježno ružičastoj boji s elegantnim bijelim i prugama u boji crnog vina. Za potpuni fashion doživljaj, uz nju kombinirajte donje rublje iz Seductive Stripes linije. Transparentni detalji u kombinaciji s prugicama i bojom crnog vina ovoj liniji daju posebnu dozu ženstvenosti.

Za trenutke kada si želite priuštiti maksimalnu udobnost odaberite liniju spavaćeg asortimana Soft Midnight te je upotpunite Noble Shine linijom donjeg rublja. Modeli donjeg rublja i spavaćeg asortimana u tamno plavoj boji, s tek ponekim detaljem u obliku satenske linije ili proreza, osigurat će vam bezbrižne trenutke opuštanja sa stilom.

Linije Stripy Day i Retro Feeling su dio Palmers proljetnog homewear programa, a zbog svog sportskog dizajna bez problema ih možete nositi u svakodnevnom casual izdanju. Linijama vladaju geometrijski elementi poput debljih i tanjih pruga te crna, siva, plava i blijedo ružičasta boja.

U bogatoj Palmers kolekciji za proljeće/ljeto 2019. svaka će dama pronaći idealno rublje i spavaći program koje će najbolje odgovarati njenom stilu i potrebama. Najbolja kvaliteta i vrhunski dizajn s Palmers potpisom i ovog proljeća omogućavaju vam da se osjećate ženstveno i samopouzdano svaki dan.