PALMERS BOŽIĆNA KOLEKCIJA

Blagdansko razdoblje je pred vratima. Za sve one koji vole ranije birati darove kako bi izbjegli stres pri kupovini u posljednjem trenutku, kultni proizvođač donjeg rublja i kućne odjeće Palmers, predstavlja svoju božićnu kolekciju.

Bilo da se radi o vašem partneru, prijateljima ili bliskoj osobi – Palmers zasigurno nudi savršen dar za ovu priliku jer u ponudi ima svakojake stilove koji odgovaraju raznim blagdanskim raspoloženjima.

Palmers predstavlja božićne pidžame za cijelu obitelj kao savršene ključne komade za prohladne zimske dane kada su udobnost i opuštanje naša omiljena zabava. Izuzetno udobna kolekcija za sve uzraste idealan je blagdanski dar te jamči ležerne trenutke. Pidžame su izrađene od vrhunskih, ugodnih materijala u klasičnom kariranom uzorku i razigranim sezonskim bojama. Uz njih kombinirajte kućni, sportski ogrtač ‘Berry Night’ izrađen od frotira u tamnoplavoj boji.

Ako želite osvojiti svoju bolju polovicu ili razveseliti sami sebe, birajte zavodljivo svileno donje rublje. Sofisticirana čipka i zamamna crvena boja pružit će vam dašak seksipilnosti u svako doba dana i noći. Božićna kolekcija Palmers od čiste, najkvalitetnije svile nudi vrlo posebne modele, a apsolutni vrhunac blagdanske kolekcije su ‘Holly Fantasy’ u zamamnoj crvenoj boji, ‘Gilded Eve’ u sjajnoj, zlatno-bež boji ili ‘Modern Silk’.

Palmers kovanice – najljepši su način da poklonite voucher. Ako više preferirate prepustiti izbor osobi koju darujete, odaberite za poklon kovanice Palmers. Možete ih kupiti po komadu od 10 eura ili u elegantnoj poklon kutiji od 50 ili 100 eura uz osobnu poruku. Kovanice se mogu iskoristiti za cijeli asortiman proizvoda Palmers, bez obzira radi li se o ležernom donjem rublju, udobnoj kućnoj odjeći ili seksi bodiju.

Jedinstvene poklone potražite u trgovini Palmers u City Centeru one i odaberite omiljene modele za svoje najdraže ili za sebe.