PALMERS KOLEKCIJA VODI NAS U ČAROBAN SVIJET ČIPKE I SVILE

Nova proljetna Palmers kolekcija vodi nas u čaroban svijet čipke i svile koja najintimnije odjevne komade u trenu pretvara u nježne, senzualne i romantične.

Kolekcijom dominiraju ženstveni tonovi proljeća, trendi ružičasta, kraljevsko plava, magličasto plavosiva koja se proteže do nježne bež i bijele kao stvorene za buduće mladenke.

Ljubiteljice klasike oduševit će Contour linija donjeg rublja minimalističkog dizajna, čiji se rubovi neće nazirati ispod odjeće već će se savršeno stopiti s vašom figurom.

Sleep into beauty linija idealna je za buduće mladenke, ali i  za sve žene koje teže jednostavnom a istovremeno nježnom i zavodljivom donjem rublju.

Flamingo leaves i Smoke grey lace linije rezervirane su za dame koje preferiraju senzualan, romantičan, ali ujedno i zavodljiv look dok naizgled jednostavan spavaći program od svile, linije Privée  i Sexy romance zahvaljujući decentnim detaljima čipke na svili ostavljaju dojam sofisticiranog seksepila.

Ženstveni Palmers komadi donjeg rublja decentno će istaknuti vaše obline i siluetu, dok će čipka u vama probuditi proljetno-mladenački duh.