PALMERS NAJUDOBNIJI TRENDI KOMADI

Najnoviji trend u modnom svijetu stavlja naglasak na jednostavnost, prirodne materijale i ekološku osviještenost pri proizvodnji. Trendu se priključio i renomirani brend Palmers, koji je već dobro poznat po svojem inzistiranju na kvaliteti, vrhunskim materijalima i beskompromisnoj udobnosti.

Stoga brend u svojoj kolekciji za proljeće/ljeto 2019. posebno ističe liniju Walk The Linen, koju karakteriziraju muški i ženski homewear proizvodi izrađeni od 100% lana. S cool komadima iz ove linije postignut ćete trendi look, a osim za po kući, mogu se nositi i za casual odlaske u grad ili na plažu.

Palmers linija Blue Lounge donosi iznimno udobne hlače i majice za opuštajuće trenutke u kućnoj atmosferi. Naglasak je stavljen na plavu boju s decentnim detaljima u bijelim i sivim tonovima. Asortiman Blue Lounge linije donosi ležerni sportski Palmers duh u kombinaciji s najmekanijim pamukom, elastinom i najfinijim tkanjem te je stvoren za opuštanje, ali i lagane sportske aktivnosti.

Linija koja je posvećena sportu nosi naziv Glamour Yoga, a dizajnirana je tako da su granice između obične i sportske odjeće gotovo nevidljive. Trendi linija dolazi u kontrastnim tonovima te ima elegantne dodatke poput vrpce koja se veže u mašnu ili šljokičaste elastične vrpce. Uz Glamour Yoga sportsku homewear liniju, savršeno se uklapa i istoimena linija donjeg rublja. Ono što je svim ženama bitno kada su u pitanju sportske aktivnosti jest udobnost bez kompromisa, a uz donje rublje s Palmers potpisom ona je zagarantirana.

Inspirirajte se modelima iz najnovijih linija te se ovog proljeća osjećajte udobno i trendi u svojoj koži noseći Palmers odjeću i donje rublje.