PALMERS PREDSTAVLJA URBANU JESENSKU KOLEKCIJU

Za nadolazeću sezonu jesen/zima 2018., osim klasičnih, Palmers je pripremio i modele u nešto urbanijem tonu. Jesensku kolekciju donjeg rublja za nju i njega te spavaći program, odlikuju elegantni krojevi i vrhunski materijali.

Fancy Crochet, linija donjeg rublja za žene, svojim će nježnim bež tonovima i kukičanim detaljima, koji daju elegantnu i ženstvenu notu, savršeno prianjati uz svaku siluetu. Od tamnijih modela tu je Palmers Grace linija u plavoj boji, čiji su minimalistički modeli ukrašeni detaljima od čipke i sitnim mašnicama. Tough Mesh liniju karakteriziraju detalji u pravom jesenskom duhu – zlatne kopčice i zakovice, kožne bretelice te transparentni materijal u smeđim tonovima. Jesenski spavaći program karakteriziraju klasični modeli, poput udobnih spavaćica dugih i kratkih rukava izrađenih od vrhunskog pamuka. Moderan touch postignut je tamno plavim tonovima i uzorkom u marokanskom stilu.

Palmers je za muškarce pripremio donje rublje te udoban spavaći program u kojem će se muškarci istovremeno osjećati urbano i ugodno cijeli dan. Mušku kolekciju karakterizira privlačan izgled i maksimalna udobnost, a odlikuju je jesenski tonovi poput zelene, crne, sive i tamno crvene boje. U muškim linijama mogu se pronaći i homewear artikli, poput pamučnih hlača i majice dugih rukava s patentnim zatvaračem, koji su idealni za hladnije jesenske dane. Najbolja kvaliteta i vrhunski dizajn s Palmers potpisom omogućava vam da se uvijek predstavite u stilu – u bilo koje doba dana ili noći.