PALMERS PROLJETNA KOLEKCIJA ZA NAJNJEŽNIJE SNOVE

Nova proljetna Palmers kolekcija spavaćica, pidžama i homewear asortimana lansirat će vas u maštoviti svijet snova.

Detalji od čipke, razigran cvjetni print te najfiniji pamuk, spavaće i homewear komade u trenu pretvaraju u romantične i nježne spavaćice i pidžame. Kolekcijom dominiraju vedre proljetne boje, od crvenkastih i ružičastih tonova, boje breskve do plavih nijansi te magličasto sive boje.

Za vječne romantičarke najbolji izbor je linija Summer Leaves spavaćica i pidžama ružičaste boje, čiji su rubovi ukrašeni delikatnom čipkom u trendi ljubičastim tonovima. Osim romantičnih detalja, liniju karakteriziraju sofisticirani cvjetni print te minimalističke resice.

 

Tile Ornament linija u vama će probuditi razigrani mladenački duh. Plavičaste i nijanse boje breskve, ornamentalni print te delikatna čipka, glavni su motivi u ovoj proljetnoj liniji udobnog spavaćeg i homewear asortimana dok za one koje teže jednostavnim, a istovremeno nježnim i zavodljivim spavaćim komadima, zadovoljstvo će pronaći u Flower Chain i Dots & Lace liniji.

Udoban Palmers asortiman iz nove kolekcije decentno će istaknuti vašu siluetu te oblinama pružiti mekani zagrljaj, dok će čipka u spoju s drugim motivima, poput točkica i cvijeća, u vama probuditi proljetni duh.