PRUGICE, CVJETNI MOTIVI, BOJE I NAVY STYLE!

Iako zvuči kao već viđeni film, dizajneri Ulle Popken svake nas sezone iznenade novim paletama boja te tkaninama, krojevima i modelima prilagođenim ženstvenim oblinama!

Nova proljetna plus size kolekcija tako obiluje prugicama, cvjetnim motivima i živim bojama, a tu je i vječni navy style.
Prugice nekako uvijek pronađu put do naših ormara. Šire se u svim smjerovima, prisutne su u svim bojama. Totalno šarmantne u svojoj različitosti. Baš kao i mi.
Od onog najsitnijeg do bogatog uzorka, na tamnijim ili svjetlijim podlogama, cvjetni motivi nezaobilazni su dio različitih kolekcija, za sva godišnja doba. No ipak je proljeće najljepše vrijeme za raznolike cvjetne bukete!
Boje unose živost u našu svakodnevicu, daju poseban sjaj našem licu i često izražavaju našu osobnost. Ulla Popken moda za punije ovog proljeća donosi puno nijansi plave, boju limete, crvenu i nezaobilazne (ne)boje bijelu i crnu.
Navy style odmah nas asocira na šum mora i miris dalmatinskog bora pa ga rado nosimo već u proljeće. Da nam ljeto što prije stigne. Tajna mornarskog stila i njegove dugovječnosti nenametljiva je i  univerzalna elegancija. Dinamičan, romantičan, otmjen, ali i jednostavan – sve je to navy style.

Uživajte i ovog proljeća uz novu kolekciju Ulla Popken mode za punije!