TELE2 je postao TELEMACH

Vaš omiljeni mobilni teleoperater je otvorio vrata preuređene trgovine pod novim imenom – Telemach. 

Telemach Hrvatska će i u budućnosti nastaviti razvijati nove ponude, ulagati u pružanje još kvalitetnije usluge korisnicima, brinuti o svojim zaposlenicima i implementirati društveno odgovorne projekte koji pomažu razvoju lokalne zajednice, ali i društva u cjelini.
Time ostvaruju svoj glavni cilj – odgovoriti na potrebe vlastitih korisnika s najboljim omjerom cijene i kvalitete usluga i proizvoda.

TELEMACH HRVATSKA DIO UNITED GRUPE
Sa sjedištem u Amsterdamu, United Grupa je najveći telekomunikacijski i medijski operater u Jugoistočnoj Europi, koji nudi najkvalitetnije telekomunikacijske usluge i najbolju i najbržu mrežu mobilnog i fiksnog interneta na svim tržištima na kojima posluje.

Kroz značajne godišnje investicije u razvoj digitalne infrastrukture, sadržaja i tehnologije, te zahvaljujući najširoj mrežnoj pokrivenosti u regiji, United Grupa pruža vodeće usluge korisnicima širom regije i nudi najatraktivniji izbor TV sadržaja iz cijelog svijeta. Do kraja 2020. godine United Grupa imat će oko 10 milijuna korisnika i 11 tisuća zaposlenika. Trenutno zapošljava oko 950 zaposlenika u Hrvatskoj i spremni su za daljnji rast.

United Grupa posluje u sedam država, a od ožujka 2019. godine je u vlasništvu BC Partners, jedne od najvećih globalnih investicijskih kompanija u svijetu.