VIKEND U CINEPLEXXU!

Vrijeme je za posjet omiljenom kinu! Noć Vještica provedite uz strašne horore i obavezno zavirite u Stan 32, a ako tražite savršen obiteljski izlazak – tu je Family day.

Kažu da je Noć vještica, 31.10., najstrašnija noć u godini, stoga je idealna za sve ljubitelje horor filmova. Upravo zato vas u Cineplexxu čeka posebno strašna večer uz četiri birana horor naslova i ulaznice već od 22 kune!

Najgledaniji ovogodišnji španjolski film – ‘Soba 32’ dostupan je ekskluzivno u Cineplexxu. Temeljen je na istinitim događajima i napetošću će vas prikovati za udobna kino sjedala. U Noći horora čekaju vas još tri odlična naslova: ‘Nevidljivi čovjek’, ‘Kletva’ i ‘Otok fantazija’ – odaberite svoje favorite, povedite hrabre prijatelje i uživajte u najstrašnijoj noći.

A ako niste fan horora, želite se opustiti i nasmijati te tražite zabavu za cijelu obitelj – onda ne smijete propustiti Family day koji je također na rasporedu 31.10. Uživajte u animiranom hitu ‘Trolovi: Svjetska turneja’ po cijeni ulaznice već od 22 kune, a najsretniji će osvojiti maštoviti poklon iz filma! Uz to, UHU je pripremio brojne poklon pakete za sve mališane, pa je izvrsna zabava zajamčena.

Bilo da naginjete hororima ili se ipak više volite opustiti uz zabavne animirane hitove – Cineplexx City Center one Split ovog je vikenda vaše idealno odredište. I na zaboravite na odličnu akciju 3+1 u kojoj za svaki četvrti dolazak na poklon dobivate ulaznicu. Uživajte!