Za Silvestrovo poželite nakit kojeg ćete nositi sa stilom

Posljednja noć u godini poseban je izazov kada se želimo osjećati glamurozno, a slavljenički duh te večeri poziva nas na dozvoljeno pretjerivanje.

Planirate li tu prigodu obilježiti svečanom večerom, odlaskom u plesni klub ili jednostavno želite uživati u domaćoj atmosferi s intimnim krugom prijatelja, važno je odabrati nakit koji ćete s radošću nositi na dočeku Nove godine.

Blagdansko vrijeme uvijek je izvrstan izgovor da zablistate jer prosinački praznici ipak donose posebno svjetlo u godini. U novogodišnjoj noći birajte nakit kojim ćete se istaknuti čak i ako ste u mračnom restoranu ili baru. Ogrlica s dijamantima ili dragim kamenom, ili duge slojevite ogrlice različitih duljina, stvorit će odbljesak uz romantičnu svjetlost svijeća. Ako nosite tamne boje, odaberi bijelo zlato ili srebro za svjetlucavi kontrast.

Odaberite komade koje zbog njihove raskoši niste imali priliku nositi tijekom godine. Stavite viseće naušnice koje se sljubljuju s ramenima, dodajte koktel prsten ili privjesak od dragog kamena u bojama koje zadivljuju. Oni će obasjati vaše lice u tisuću boja. Alternativa svakako mogu biti naušnice većeg ili manjeg kruga s visećim dodacima.

To je noć puna uzbuđenja – svašta se može dogoditi, a iščekivanje nove godine podiže poseban elektricitet. Ima li boljeg načina da izrazite takav osjećaj nego sa zvijezdama? One su zabavne, čarobne i simbolične.

Jeste li ikada osjetili moć elegantne dijamantne ogrlice? Ima istu privlačnost i zadivljujući šarm kao dijamanta narukvica! Uparite ovakve komade s izvanrednom i elegantnom odjećom za novogodišnju noć! Njihov glamur savršeno će se stopiti s haljinom dubljeg dekoltea.

Potražite prigodne komade nakita u Zlatarni Dodić u City Centeru one.