Otkrijte novu dimenziju zdrave prehrane uz fitFOODIE

FitFOODIE s ponosom predstavlja svoje najnovije dostignuće.

Posljednjih nekoliko mjeseci, fitFOODIE je marljivo radio na implementaciji brojnih noviteta, uključujući novi logotip, svježi vanjski izgled restorana te potpuno novo uređenje prostora. Međutim, ono što fitFOODIE posebno ističe kao ključno za njihove cijenjene kupce jest novi jelovnik.

Široka paleta zdravih obroka sada nudi još veći izbor i vrhunsku kvalitetu jer fitFOODIE ne pristaje na ništa manje od najkvalitetnijih i najnutritivnijih namirnica za kreiranje njihovih jela. U njihovim smoothijima, kupci mogu pronaći đumbir u prahu, prah šipka te spirulinu iz domaćeg uzgoja, što se ističe kao izvrsna opcija za jačanje imunološkog sustava i opću dobrobit.

Uz to, fitFOODIE s ponosom predstavlja burgere s batatom u zdravijoj varijanti! Kupcima je omogućen širok izbor, uključujući razne omlete, bowl-ove za doručak, ukusne sendviče te raznovrsne salate i tortilje.

Svjesni činjenice da su njihova jela zdravija alternativa, fitFOODIE se trudi da ista budu visokokvalitetna, bogata nutrijentima ali i  vizualno atraktivna. Kupci već imaju svoje favorite, poput happy omleta i pileće salate s pistacijama! Tu je i prikazivanje nutritivnih vrijednosti jela, koje omogućuje kupcima da donesu informirane odluke. FitFOODIE nudi jela s većim kalorijskim vrijednostima za one koji imaju veći unos, kao i niskokalorična jela za one koji žele kontrolirati svoju težinu.

FitFOODIE tu za vas kako bi omogućila uživanje u ukusnim i zdravim obrocima, bez grižnje savjesti. Pazite na sebe, svoje tijelo i kompletno zdravlje.