SLUŠAJTE RADIO DALMACIJU I OSVOJITE 13. PLAĆU

Prosinac je vrijeme darivanja, stoga su City Center one i Radio Dalmacija pripremili odličan blagdanski poklon - 13. plaću za dvoje sretnika.

Cijelu godinu ste se trudili biti dobri, ali ponekada vam se čini da Djed Božićnjak to jednostavno ne vidi i zaboravi vam ostaviti poklon? Ako je tako, ne brinite – zahvaljujući City Centeru one i Radio Dalmaciji, ovih blagdana možete biti među dvoje sretnika koji će osvojiti trinaestu plaću!

A kako do nagrade? Pa, vrlo jednostavno. Prije svega, slušajte Radio Dalmaciju jer nagradni natječaj traje od 5. pa sve do 21. prosinca. U obrascu za prijave navedite zašto baš vi zaslužujete osvojiti ovu super nagradu. Sigurno imate bar 13 razloga zbog kojih ste vi najbolji izbor, ali dovoljno je navesti tek jedan dovoljno kreativan razlog koji će nas uvjeriti da nagradu dodijelimo upravo vama.

Prvi dobitnik biti će proglašen 14. prosinca, dok će drugi dobitnik biti poznat 21. prosinca. Stoga, probudite kreativnost, sudjelujte u nagradnom natječaju i osvojite 13. plaću uz koju će blagdani postati uistinu čarobni. Sretno!

Više o nagradnoj igri ‘13. plaća’ pročitajte u Pravilniku.