U čast najdražem Oliveru

Postoje osobe čiji trag u beskraju nikada ne blijedi, a jedan od njih svakako je Oliver Dragojević. Projektom Vridilo je, City Center one oživjet će sjećanje na velikog glazbenika.

Prizemlje omiljenog shopping centra posljednjih se dana pretvorilo u pravi atelje! Naime, pred očima posjetitelja mladi umjetnik Slaven Lagator je pomnim potezima kista stvarao mural s Oliverovim likom. A nema posjetitelja kojemu ovaj prizor, praćen glazbom legendarnog pjevača, nije izmamio osmijeh na lice.

No, sve je ovo samo uvod u sve ono što City Center one priprema u čast velikom glazbeniku. Tako je u omiljenom shopping centru izloženo preko 40 fotografija koje prikazuju velikog glazbenika u dosad neviđenom svjetlu. Osim fotografija koje je tijekom Oliverove karijere kroz svoj objektiv zabilježio Feđa Klarić, posjetitelji imaju priliku vidjeti dosad neviđene fotografije iz obiteljskog albuma glazbenika.

U izložbi će posjetitelji uživati sve do 6. listopada, a dodatne emocije pobudit će Oliverove melodije koje će izvoditi glazbenik Alen Đuras 21. rujna te mlada i talentirana pjevačica Nela 28. rujna u 17h.

A na njegov rođendan, 7. prosinca, sprema se glazbena poslastica – veliki koncert u čast Olivera Dragojevića. Naime, splitska Spaladium arena ugostiti će glazbenike kao što su Zlatan Stipišić Gibonni, Tedi Spalato, Petar Grašo, Zagrebačka filharmonija, Zbor Izvor, Stjepan Hauser i mnogi drugi, a koji će otpjevati poznate hitove Morskog vuka i na taj način proslaviti rođendan velikana koji će zauvijek zauzimati trag u srcima brojnih generacija. Svoje ulaznice kupite na vrijeme na prodajnim mjestima Eventima u sklopu Tisak Media trgovine, Exclusive Change i Western Union mjenjačnice.