OSVOJITE SHOPPING U VRIJEDNOSTI 500 KUNA

Samo jedna fotografija ispred šarenih zidova City Centera one dijeli desetero sretnika od super nagrade!

City Street Art je gotov, a dobro znani zidovi omiljenog shopping centra sada su dobili novo ruho zahvaljujući originalnim motivima za koje su zaslužni poznati hrvatski grafiteri Lonac, Chez 186 i Sarme.

A osim šarenih zidova, projekt je za sobom ostavio i lijepu humanitarnu priču: u znak podrške skateboard klubu Kolo, koji već godinama radi na promociji i širenju skateboard kulture među djecom i mladima, City Center one donirao je veliku skate rampu koja će biti postavljena na vanjski prostor Športskog centra Gripe u Splitu.

A nakon što je omiljeni shopping centar unio šarenilo na svoje zidove, na red su došli vaši Instagram profili! Sve do 23. rujna svratite do omiljenog shopping centra i fotografirajte se ispred jednog od oslikanih zidova jer možda baš vi budete među deset sretnika koji će osvojiti shopping u vrijednosti od 500 kuna. Sve što trebate je objaviti fotografiju na svome Instagram profilu i označiti je #fromcitywithlove. I ne zaboravite zapratiti @citycenterone. Sretno!

Neodoljive motive u City Centeru one provjerite u galeriji, a prije sudjelovanja ne zaboravite pročitati pravila natječaja.