Prizemlje
City Center Shop Map

Radno vrijeme

Ponedjeljak - Nedjelja
9:00 - 21:00

Museum of Senses

Koliko je lako zavarati vaša osjetila? Posjetite prvi Museum of Senses u Hrvatskoj koji vas čeka u City Centeru one i zabavite se uz 30ak interaktivnih eksponata u jednom zaista posebnom muzeju. Museum of Senses je prvi zabavni interpretacijski centar u Hrvatskoj, smješten je na 400 četvornih metara u prizemlju centra i osvojit će vas na prvi pogled, miris i dodir.

Osnovna tema su ljudska osjetila, pa je muzej podijeljen u pet zona: u zonu vida, sluha, opipa, balansa i zvuka. A kroz svaku zonu se provlače tipično splitski i dalmatinski elementi. Između ostaloga, ne propustite „Rađa sobu“, posvećenu košarkašu Dini Rađi, s kojim možete zaigrati košarku i postati viši od njega. Plesati možete u „Galaksi sobi“ uz taktove ‘Ništa kontra Splita’ Dine Dvornika, možete se spustiti toboganom u more i zaigrati picigin, doživjeti niz iluzija, mirisati vjetrove Jadrana, leći na krevet od čavala i prepustiti se brojnim drugim osjetilnim čarolijama. Posjet Museum of Senses iskustvo je koje će vam sigurno dugo, dugo ostati u sjećanju.

Museum of Senses otvoren je svaki dan, od 9 do 21 sat, a cijena ulaznice je 50 kn za odrasle i 35 kn za djecu.

Pogledajte još sličnih trgovina

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citycenterone.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citycenterone.hr

Kolačići

Obavezno
citycenterone.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići