AUTOMAT KLUB WETTPUNKT – PRIVREMENO ZATVORENO

Automat klub Wettpunkt, idealno mjesto za sve ljubitelje zabave, čeka vas na drugome katu Centra.

U reprezentativnom prostoru na drugom katu City Centeru one, na 1.400 kvadratnih metara, Wettpunkt grupacija otvorila je novi atraktivni prostor u sklopu kojega se nalaze automat klub Wettpunkt, sportska kladionica Hattrick i caffe bar/slastičarnica City Box.

Automat klub Wettpunkt u svom luksuzno uređenom prostoru pruža užitak igre na 100 najnovijih automata renomiranih svjetskih proizvođača: Admiral, Atronic, Aristocrat, Bally, Williams i Gold club, te 2 najmodernija elektronska rouletta proizvođača, Alfastreet i Gold club.

Sportska kladionica Hattrick najveća je na ovim prostorima, a u njoj možete doživjeti užitak klađenja praćenjem sportskih događanja uživo na mega video zidu površine preko 100 kvadratnih metara.

Caffe bar/slastičarnica City Box sinonim je za vrhunsku ugostiteljsku ponudu, a od sada uživajte u poznatim okusima, proširenoj ponudi i vrhunskoj usluzi, u ambijentu koji je doveden do savršenstva. Za ljubitelje cigara i cigareta, osigurani su pušački prostori površine preko 250 kvadratnih metara s kompletnom ponudom.

Doživite zabavu na drugačiji način! Wettpunkt je otvoren od ponedjeljka do nedjelje, od 0 do 24 sata.

www.wettpunkt.hr