Museum of Senses

Koliko je lako zavarati vaša osjetila? Posjetite prvi Museum of Senses u Hrvatskoj koji vas čeka u City Centeru one i zabavite se uz 30ak interaktivnih eksponata u jednom zaista posebnom muzeju.

Museum of Senses je prvi zabavni interpretacijski centar u Hrvatskoj, smješten je na 400 četvornih metara u prizemlju centra i osvojit će vas na prvi pogled, miris i dodir.

Osnovna tema su ljudska osjetila, pa je muzej podijeljen u pet zona: u zonu vida, njuha, opipa, balansa i zvuka. A kroz svaku zonu se provlače tipično splitski i dalmatinski elementi. Između ostaloga, ne propustite „Rađa sobu“, posvećenu košarkašu Dini Rađi, s kojim možete zaigrati košarku i postati viši od njega. Plesati možete u „Galaksi sobi“ uz taktove ‘Ništa kontra Splita’ Dine Dvornika, možete se spustiti toboganom u more i zaigrati picigin, doživjeti niz iluzija, mirisati vjetrove Jadrana, leći na krevet od čavala i prepustiti se brojnim drugim osjetilnim čarolijama. Posjet Museum of Senses iskustvo je koje će vam sigurno dugo, dugo ostati u sjećanju.

Museum of Senses otvoren je svaki dan, od 9 do 21 sat. Cijena obiteljske ulaznice za četiri člana obitelji je 180 kn, a za djecu do 5 godina ulaz je gratis. Cijena pojedinačne ulaznice  za odrasle je 70 kn te ulaznice za djecu (5-15 godina) 50 kn.