ČAROBNA BOŽIĆNA PONUDA

Potraga za savršenim blagdanskim poklonom počinje u City Centeru one!

Stigao je najčarobniji mjesec od svih, a to znači samo jedno: blagdani su blizu! A blagdanski ugođaj zahvatio je i City Center one, stoga vas na -1 etaži omiljenog shopping centra čeka neodoljiva božićna ponuda. Ondje možete pronaći baš sve što vam je potrebno kako biste nadolazećim danima dodali posebnu čar i razveselili one koje najviše volite.

Naime, u ponudi ćete pronaći šarmantnu dekoraciju kojom ćete unijeti blagdanski ugođaj u svoj dom. Božićni aranžmani za vrata i stol, ukrasne svijeće, ukrasi za bor i adventski vijenci, neodoljive lampice i neizostavni orašari sigurno će izmamiti oduševljenje baš svih gostiju. Pronaći ćete tu i jedinstvene ukrase od keramike, ali i ručno oslikane kuglice kojima ćete dati sasvim posebnu čar dekoraciji svoga doma. A upravo ovdje pronaći ćete i najljepše božićne zvijezde u gradu.

Sve sladokusce oduševit će i ponuda kojoj je nemoguće odoljeti. Tako imate priliku odabrati slasne domaće medenjake, licitare i ukusne kolače, a blagdanski stol upotpunit će i odlična ponuda domaćih rezanaca i mlinaca te finih vina i pjenušaca. Zazubice će sasvim sigurno izazvati i bogat izbor zimnice, džemova i sokova – koji mogu biti izvrstan poklon kada odlazite u goste.

Ako ste pak u potrazi za efektnom sitnicom koja će sigurno oduševiti vaše najmilije, prodajna mjesta s nakitom ne smijete zaobići!

I zato, već prilikom idućeg posjeta City Centeru one provjerite neodoljivu božićnu ponudu. Vidimo se!