NA KORAK DO ZDRAVIJEG ŽIVOTA

O važnosti zdravlja uči se od malih nogu! Upravo zato vas City Center one, uz potporu Nastavnog zavoda dr. Andrija Štampar, Crvenog križa te Crvenih nosova i Bolnice za medvjediće poziva na Dan zdravlja koji će se održati 2. lipnja.

Prikupite najbolje zdravstvene savjete, provjerite stanje krvnog tlaka i glukoze u krvi, sudjelujete u radionicama i drugim aktivnostima s djecom te na taj način napravite korak ka zdravijem životu cijele obitelji!

ZABAVA ZA MALE I VELIKE

Najmlađi posjetitelji imat će priliku naučiti sve o važnosti održavanja zubne higijene na edukativnoj radionici Šubi dubi, čisti su nam zubi, koja je na rasporedu od 10 do 13 sati u City Centeru one East, a od 16 do 19 sati u City Centeru one West. Zašto su zubi važni, kako ih pravilno četkati te još puno zanimljivih stvari, otkrit će svi oni koji se priključe radionici.

A za izvanredne situacije, velike i male će pripremiti radionica prve pomoći koja je na rasporedu od 10 do 13 sati u City Centeru one East, a od 16 do 19 sati u City Centeru one West. Djeca će osvijestiti da postoje situacije kada je potrebno pozvati u pomoć odrasle osobe, a odrasli će pak naučiti kako postupiti u slučaju da osoba ne diše i srce joj ne radi.

Ma tko se boji doktora još? Mališani će se tako od 10 do 13 sati u City Centeru one West zabaviti uz Klaun ambulantu Crvenih nosova koja će najmlađima pokazati što klaun radi u bolnici, dok će u City Centeru one East od 18 do 20 sati imati priliku svratiti u Bolnicu za medvjediće i tako se osloboditi straha od liječnika. Stoga, neka mali posjetitelji ne zaborave ponijeti svoje omiljene medvjediće na pregled.

BESPLATNI PREGLEDI

Svi posjetitelji City Centera one East i West od 10 do 14 sati imat će priliku potpuno besplatno provjeriti stanje krvnog tlaka, šećera u krvi te obaviti liječničko savjetovanje.

Vidimo se na Danu zdravlja!