NAOMI CAMPBELL ZA TOM TAILOR

Trgovina Tom Tailor surađuje s modnom ikonom, Naomi Campbell!

Svjetski poznata manekenka dizajnirala je božićnu i novogodišnju kolekciju koja će biti dostupna u studenom u Tom Tailor trgovini City Centera one.

Naomi Campbell utjelovljuje idealnu ženu Tom Tailor brenda jer promiče karakteristike kao što su neovisnost i hrabrost, te podržava jaču sliku brenda. ‘Budite za’ je nova filozofija brenda koja odražava optimizam i odvažnost prema životu, modi, ali i prema kupcima.

Dobra vijest je da će prva kapsula kolekcije Naomi Campbell za Tom Tailor biti dostupna krajem listopada. Činit će je elegantni modni komadi crne boje, s naglašenim zlatnim detaljima zbog čega su kao stvoreni za blagdane i novogodišnju zabavu.

„Tom Tailor je jedna od najpoznatijih njemačkih modnih marki i jako volim njihove kolekcije. Ipak, moja odjeća je više smjelija i glamuroznija, pa sam to pokušala prenijeti i svojim dizajnom. Zanima me kako će se kolekcija svidjeti kupcima i jako se veselim daljnjoj suradnji“, rekla je slavna manekenka. Komade iz nove kolekcije pogledajte klikom na fotografiju niže.

Vidimo se u shoppingu u Tom Tailor trgovini u City Centeru one!